Deskundige en persoonlijke chiropractische zorg die

JE WEER IN CONTACT BRENGT MET UW EIGEN VERMOGEN OM TE GENEZEN EN EEN GELUKKIGER, GEZONDER EN MEER VOLDAAN LEVEN TE LEIDEN.

Deskundige en persoonlijke chiropractische zorg in Rosmalen
Dorpsstraat 26 5241 EC

Met welke problemen helpen we onze cliënten vaak?

Migraine
Dit kan worden veroorzaakt door het niet goed functioneren van de botten in je bovenhals en een verandering in de spanning in de spieren onder je schedel. Met chiropractische zorg kunnen we dit corrigeren en je migraine verminderen.
Koliek
Talloze ouders in onze gemeenschap hebben opmerkelijke verbeteringen gezien in het comfort en welzijn van hun baby na chiropractische behandelingen. Deze niet-invasieve aanpak kan helpen om de wervelkolom van je baby opnieuw uit te lijnen, waardoor de druk op de zenuwen wordt verlicht en de algehele lichaamsfuncties verbeteren. Als gevolg daarvan kunnen kolieksymptomen sterk verminderen, waardoor zowel je baby als jij de broodnodige verlichting krijgen. Stap in een wereld van rust en comfort met chiropractische zorg, want je kleintje verdient niets dan het beste.
ADHD
Chiropractische zorg blijkt gunstig te zijn bij het beheersen van symptomen van ADHD.Door verkeerde uitlijningen in de wervelkolom aan te pakken, kunnen chiropractors helpen de werking van het zenuwstelsel te verbeteren en spanningen in het lichaam te verlichten. Dit kan leiden tot verbeterde concentratie, focus en gedrag bij mensen met ADHD.Chiropractische aanpassingen kunnen ook een kalmerend effect hebben op het lichaam, waardoor hyperactiviteit en impulsiviteit afnemen.Begin vandaag nog aan deze reis naar een betere gezondheid en een betere focus.
Autisme
Chiropractische zorg kan het welzijn van je kind aanzienlijk verbeteren, vooral voor kinderen met autisme. Met gerichte aanpassingen kunnen we het zenuwstelsel verbeteren, wat leidt tot betere sensorische en gedragsregulatie. Deze niet-invasieve therapie verzacht niet alleen veel voorkomende lichamelijke problemen, maar draagt ook bij aan een holistische gezondheid. Zie het verschil uit eerste hand en sluit je aan bij andere gezinnen die dagelijks verbeteringen zien. Neem de eerste stap naar een ondersteunende, gezondere toekomst voor je kind - neem vandaag nog contact met ons op.
Menstruatiepijn
Last van menstruatiepijn? Ontdek hoe chiropractische zorg jouw natuurlijke oplossing kan zijn. Door je wervelkolom opnieuw uit te lijnen, verbeteren we de zenuwfunctie en hormoonbalans en pakken we het ongemak direct bij de bron aan. Zeg krampen vaarwel terwijl we de spierspanning rond je voortplantingssysteem verzachten. Klaar voor verlichting? Boek vandaag nog je persoonlijke consult en sluit je aan bij talloze vrouwen die hun maandelijkse verlichting bij ons hebben gevonden.
Focus en concentratie
Chiropractische zorg verbetert het concentratievermogen door onderliggende problemen met verkeerde uitlijningen van de wervelkolom aan te pakken, wat cruciaal is voor de communicatie tussen hersenen en lichaam. Het corrigeren van verkeerde uitlijningen kan verstoringen verlichten en de algehele cognitieve functie verbeteren. Daarnaast vermindert het stress en spanning, wat de concentratie en taakuitvoering verder verbetert. Over het geheel genomen verbetert regelmatige chiropractische zorg de concentratie en taakeffectiviteit aanzienlijk.
Stuitligging
Chiropractische zorg is goed voor zwangere vrouwen met een stuitbaby. Als de baby groeit, kan hij soms in een positie komen die een natuurlijke bevalling bemoeilijkt. Chiropractische aanpassingen kunnen het bekken en de wervelkolom helpen uitlijnen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de baby om in de juiste positie te komen voor de bevalling. Daarnaast kunnen chiropractors technieken zoals de Webster-techniek gebruiken om de spanning in de bekkenspieren en -banden te verminderen, waardoor de foetus in de juiste positie komt te liggen. Deze niet-invasieve benadering heeft een hoog succespercentage bij het draaien van baby's in stuitligging en vergemakkelijkt een soepeler bevalling.
Oor- en bovenste luchtweginfecties bij baby's
Ervaar de zachte kracht van chiropractische zorg voor de gezondheid van je baby. Door de uitlijning van de ruggengraat deskundig te verbeteren, stimuleren we het zenuwstelsel van je kleintje en versterken we hun immuniteit tegen oor- en luchtweginfecties. Niet alleen dat, maar onze meelevende aanraking kan constipatie verlichten en de ademhaling verbeteren, waardoor je kind een heleboel verlichting krijgt. Omarm deze veilige, niet-invasieve methode om het welzijn van je baby te versterken. Neem nu contact op om de reis naar een robuuste gezondheid te beginnen met onze gespecialiseerde, zorgzame aanpak.
Torticollis
Chiropractische zorg kan nuttig zijn voor zowel volwassenen als kinderen die lijden aan torticollis. Torticollis is een aandoening waarbij de nek onwillekeurig naar één kant draait, wat leidt tot pijn en ongemak.Door zachte aanpassingen en manipulaties kunnen chiropractors helpen de wervelkolom opnieuw uit te lijnen en de spanning in de nekspieren te verlichten, waardoor de symptomen van torticollis uiteindelijk verminderen. Chiropractische zorg is een niet-invasieve en medicijnvrije aanpak die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk individu, waardoor het een veilige en effectieve optie is voor mensen van alle leeftijden met torticollis.
Allergieën
Combat allergies naturally with chiropractic care. Our targeted spinal adjustments fine-tune your nervous system, boosting your immune defenses. Feel the relief as we reduce reactions and clear congestion. Trust in a treatment that's improved countless lives. Book now for your step towards a healthier, happier you.
Normale ontwikkeling van je kinderen
Ontgrendel het volledige potentieel van je kind met de zachte kracht van chiropractische zorg. Vanaf de geboorte verlichten onze op maat gemaakte aanpassingen de stress in het zenuwstelsel, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor verbeterde motorische vaardigheden, een robuuste immuniteit en cognitieve groei. Regelmatige bezoeken aan een chiropractor kunnen groeibelemmeringen opsporen en aanpakken, en zo de ontwikkeling van je kind veiligstellen. Vertrouw op onze veilige, verzorgende technieken om je kleintje te begeleiden op weg naar een bloeiende gezondheid. Neem de eerste stap - plan vandaag nog een chiropractische controle.
Psychologische problemen
Geef uw welzijnsreis een nieuwe impuls met chiropractische zorg - uw weg naar geestelijke en lichamelijke harmonie. Aanpassingen aan de wervelkolom geven je een kalmer, evenwichtiger gevoel. Zeg vaarwel tegen stress en hallo tegen een leven vol helderheid en emotionele stabiliteit. Sluit je aan bij de velen die verlichting hebben gevonden en neem de controle over je welzijn. Klaar voor verandering? Maak vandaag nog een afspraak en stap in een gelukkiger, gezonder leven.
In bed plassen
Chiropractische zorg blijkt gunstig te zijn voor kinderen die last hebben van bedplassen. Dit komt omdat chiropractische aanpassingen kunnen helpen om de wervelkolom en het zenuwstelsel opnieuw uit te lijnen, waardoor er een betere communicatie is tussen de hersenen en de blaas. Daarnaast kan regelmatige chiropractische zorg ook helpen bij onderliggende lichamelijke problemen die kunnen bijdragen aan bedplassen, zoals spierspanning of een verkeerde stand van het bekken. Door deze problemen aan te pakken kan chiropractie effectief bedplassen bij kinderen verminderen en hun algehele kwaliteit van leven verbeteren.
Slaapproblemen
Elevate your sleep with chiropractic care. Spinal adjustments relieve tension and encourage rest for all ages. Pediatric care soothes colic, while adults find relief from discomfort, enhancing sleep quality. Embrace a natural path to better nights and brighter days. Book your session for transformative rest.
Rugpijn
Chiropractic care offers a non-invasive solution for back pain, aligning your spine to relieve nerve pressure and enhance overall well-being. With personalized adjustments and wellness advice, find relief and improve your health. Take control of your pain—book your chiropractic visit now.
Prestaties
Ontgrendel je potentieel met chiropractische zorg - een holistische oppepper voor zowel sporters als professionals. Naast pijnverlichting verbeteren onze op maat gemaakte aanpassingen, zachte weefseltherapie en oefeningen de mobiliteit van gewrichten, verlichten ze spierspanningen en ruimen ze zenuwblokkades op. Ervaar een nieuwe flexibiliteit, een groter bewegingsbereik en minder ongemak, waardoor je een voorsprong krijgt in sport of de focus en houding voor topprestaties in het bedrijfsleven. Laat fysieke barrières je niet tegenhouden. Verbeter je spel en werkvaardigheid met chiropractische zorg. Klaar om op je best te presteren? Plan vandaag nog je afspraak.
Scoliose
Chiropractische zorg is een effectieve behandelingsoptie gebleken voor mensen met scoliose. Door zachte en specifieke aanpassingen kunnen chiropractors de uitlijning van de wervelkolom verbeteren, waardoor de pijn en het ongemak van scoliose afnemen. Daarnaast kan chiropractische zorg ook de mobiliteit en het bewegingsbereik van mensen met scoliose verbeteren. Door de onderliggende oorzaak van de aandoening aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te behandelen, kan chiropractische zorg langdurige verlichting bieden voor mensen met scoliose. Met regelmatige aanpassingen en persoonlijke behandelplannen kan chiropractie mensen met scoliose helpen een comfortabeler en actiever leven te leiden.
Previous slide
Next slide

Maak kennis met The Right Chiro-team in Rosmalen

Chiropractor

andy
Andy Hoskam (MsC)

Chiropractisch Adviseur

new community picture (2)
Annika Ketob
Ons toegewijde team is er om de genezingsmogelijkheden van elk lid van je gezin te verbeteren. We helpen met veel plezier baby’s, kinderen, ouders en aanstaande moeders. Ons doel is om een sterkere band te creëren tussen jou en je aangeboren genezingscapaciteiten, door zorg te bieden die persoonlijk, bewezen en krachtig is. Met duidelijke paden naar welzijn en een empathische benadering zijn we toegewijd aan het leveren van chiropractische voordelen die levens echt veranderen. Klik op de knop om meer te lezen over het team van The Right Chiro Rosmalen.

Hoe makkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Health Discovery” gesprek

Dit stelt ons in staat om uit te vinden wat uw belangrijkste gezondheidsprobleem is en hoe we u kunnen helpen dit op te lossen.

2. Ontvang een diepgaand en grondig onderzoek en scan van uw functie en gezondheid

Dit stelt u in staat de ware omvang van uw gezondheidsproblemen te zien. Pas als we echt zien, kunnen we echt overwinnen.

3. Ontvang een expert chiropractisch zorgplan om u weer te verbinden met uw vermogen om te genezen.

Dit persoonlijke plan zorgt ervoor dat je elke keer dat je komt in verbinding staat met je vermogen om te genezen en versnelt het momentum van genezing in je lichaam.

Wees niet langer gevangen door je pijn

en begin een gelukkiger, gezonder en meer voldaan leven te leiden.

Op dit moment werkt je lichaam zo hard als het kan om je op de been te houden, om je “normaal” te laten functioneren. Net als jij zit het gevangen, gevangen in een toestand van slecht functioneren en compensatie patronen.


Om uzelf, en uw lichaam, te bevrijden zult u een reis moeten maken. Deze reis zal u door 3 verschillende fasen van chiropractische zorg leiden:

reconnectie
1. Herverbindings fase met een hoge frequentie van chiropractische zorg en corrigerende oefeningen helpen we het probleem te stabiliseren en oude en verkeerde patronen af te breken.

2. Regeneratie fase met een lagere frequentie van chiropractische zorg en begeleidende adviezen helpen we een beter functioneel patroon en houding voor uw lichaam te regenereren en laten we u zien hoe u uw gezondheid kunt ondersteunen met behulp van een systeem van 4 pilaren: mentale, fysieke, chemische en wervelkolom pilaren van gezondheid.

3. Optimalisatie fase nu bent u opnieuw verbonden met uw vermogen om te genezen en heeft u een goed idee over hoe u dit kunt ondersteunen. Wij worden deel van uw gezond functionerend team. We helpen u door stressoren in uw leven heen te loodsen en helpen uw gezondheid en functioneren te ondersteunen, zodat u verbonden blijft met uw vermogen om te genezen en een gezond, gelukkig en vervuld leven kunt leiden.

Lees meer

Het leven is bedoeld om van te genieten, niet om pijn te lijden

We begrijpen hoe ontmoedigend het is om verschillende oplossingen te proberen en dan met meer vragen en meer pijn achter te blijven. Maar vergeet niet dat je recht hebt op een leven vol gezondheid en geluk!
18
Mihaela - G. T.
Mihaela - G. T.
Lees verder
Na vele jaren chronische pijn en veel pijnstillers ben ik vrij. Ik ben pijnvrij en dat voelt goed. Dank je doc. voor de snap!
Alex S.
Alex S.
Lees verder
Geweldige ervaring bij The Right Chiro! Justin en Annika waren vriendelijk en professioneel, en de focus op algemene gezondheid en welzijn in de context van zorg en aanpassingen is uitstekend. Geweldige praktijk 👍
Lilia
Lilia
Lees verder
Ik heb mijn hele leven last gehad van rugpijn en een slechte lichaamshouding. Een half jaar geleden begon mijn nek ook pijn te doen. Ik heb zoveel goede dingen over chiropractie gehoord, dus ik besloot contact op te nemen met de Right Chiro en ik heb gewoon het juiste gedaan! Ze hebben me zo goed geholpen, niet alleen met de aanpassingen, maar ik heb ook veel tips en oefeningen gekregen om mijn gezondheidstoestand te verbeteren. Herstel kost tijd en geduld en dankzij de professionaliteit van het team kunnen we zeker stappen zetten op het pad van genezing 🙂
Joanna S.
Joanna S.
Lees verder
Al meer dan een half jaar had ik constante rugpijn aan de linkerkant onder de ribben, die uitstraalde naar de nek en bil. Ik vond The Right Chiro op FB en maakte een afspraak. Zo begon het en nu na zes weken en verschillende bezoeken voel ik me als herboren! Andy en Justin zijn geweldige professionals wier handen wonderen verrichten. Ik raad iedereen met chronische pijn en rugklachten deze plek aan.
Katarzyna D
Katarzyna D
Lees verder
Na maanden van worstelen met pijn en ongemak die mijn werk en dagelijkse activiteiten belemmerden, kwam ik hun aanbod tegen op internet. Ik probeerde het en de resultaten overtroffen mijn verwachtingen... Na de eerste "klik" voelde ik een duidelijke opluchting en met elke volgende klik kreeg ik weer mijn oude energie en plezier in een dynamische levensstijl terug. Ik raad het van harte aan.
Barbara M
Barbara M
Lees verder
Ik begon bij Annika en Justin op aanraden van mijn vriend, ze waren erg aardig en behulpzaam bij het uitleggen van al mijn twijfels over chiropractie en hoe de behandeling zou werken. Ze zijn de liefste mensen ooit! Ze zijn altijd vriendelijk en hebben veel kennis van zaken 🙂 Ik ben erg blij dat ik met ze kan blijven werken!
Hashani P.
Hashani P.
Lees verder
De afgelopen 6 maanden ben ik naar Justin gegaan voor aanpassingen en het heeft positieve resultaten voor me gehad - ik heb het gevoel dat ik nu beter slaap, een betere houding heb en meer energie heb. Het is altijd een goed moment in de week om bij de juiste chiro langs te gaan en Justin en Annika te zien. 10/10 zou aanraden
Indre V
Indre V
Lees verder
Ik ben heel blij dat ik voor The Right Chiro heb gekozen, niet alleen omdat ze me op meerdere manieren hebben geholpen: ze hebben mijn ontwrichte rib, wervels en andere disbalansen behandeld, maar ook omdat de omgeving hier heel prettig is, ik word altijd met een glimlach begroet en al mijn vragen worden beantwoord. Ik beveel deze praktijk uit de grond van mijn hart aan!
Rafal R
Rafal R
Lees verder
Hallo ,Nog maar een paar weken geleden dacht ik dat ik geopereerd zou worden aan hernia. Deze informatie heb ik in het ziekenhuis gekregen. Dankzij mijn kenis ben ik voor een consultatie bij The Right Chiro geweest en ik moet zegen dat de resultaten ongelooflijk zijn. Na slechts een paar bezoeken is de pijn in mijn been verdwenen en kan ik weer normaal zitten en liggen . Heb ik geen problemen met slapen en kan ik weer normaal leven zonder pijnstillers. Als iemand rugproblemen heeft, raad ik eerst hier langs komen voordat besluit een operatie te ondergaan. Echt de moeite waard. Rafael
Marjan vd M.
Marjan vd M.
Lees verder
Door te horen over ervaringen van anderen ben ik bij de Chiro The Right Chiro terecht gekomen voor mijn rugproblemen. Binnen enkele weken grote verbeteringen dankzij de deskundige mensen die er werken. Het personeel is vriendelijk, geïnteresseerd en kundig. Kortom fantastisch! At The Right Chiro, we understand the struggles of living with back pain.
Joeske N.
Joeske N.
Lees verder
Mijn zoon slaapt al vanaf zijn geboorte geen nacht door! Dat heeft een flinke impact op ons gezin en op hemzelf. Dit was al 7 jaar aan de gang. We hebben in die jaren al van alles geprobeerd. Na zelf goede resultaten te hebben geboekt vanwege zware hoofdpijn en hooikoorts heeft chiropractor Justin nu ook mijn zoon geholpen. We slapen eindelijk weer heerlijk door! Super bedankt Justin!
Laurens V
Laurens V
Lees verder
Via een vriend van me op Chiropractie getipt. Dankbaar voor! Na jaren leuren bij de fysio bleek dit een regelrechte doorbraak. Inmiddels beter in vorm en vele malen minder last van klachten. Vooruitgang merkbaar en zichtbaar. Kortom: aanrader.
Renske S.
Renske S.
Lees verder
Ontzettend blij met de hulp van Justin en Annika. Voor het eerst sinds jaren merk ik verbetering in mijn rugklachten, sinds ik dit jaar ben gestart bij The Right Chiro in Tilburg. De behandelingen zijn kort maar super effectief en heb echt het idee dat ik steeds een stap dichterbij mijn doelen kom. Ook een hele fijne persoonlijke sfeer waar je je op je gemak voelt.
Patrick B.
Patrick B.
Lees verder
Geweldige hulp van Justin en Annika bij mijn klachten. Ze zijn vriendelijk, kundig en nemen alle tijd voor je. Ik kom er nu nog steeds en ben ervan overtuigd dat ik door hun behandeling verder geholpen word.
Izah H.
Izah H.
Lees verder
Ik heb maar een korte periode met het team van The Right Chiro in Tilburg gewerkt, maar ik heb in die tijd geweldige resultaten bereikt. Ik werd beweeglijker in mijn wervelkolom en verlichtte veel spanning in mijn schouders en nek. Naast de probleempunten die ik met hen besproken heb, hebben de sessies er ook voor gezorgd dat ik beter slaap, een gezondere en makkelijkere spijsvertering heb, en in het algemeen een beter besef heb van mijn gezondheid en hoe mijn wervelkolom mijn hele lichaam kan beïnvloeden, inclusief mijn stemming en mentale gezondheid. Het personeel is super vriendelijk en er is altijd een leuke en positieve vibe in de kliniek. Ik had graag mijn behandeling bij hen voortgezet, maar helaas kon dat niet vanwege mijn stage. Ik raad zeker aan om ze een bezoekje te brengen.
Amela M.
Amela M.
Lees verder
Justin & Annika ontvangen hun cliënten in een hele fijne en warme sfeer. Zij luisteren goed naar de klachten van de cliënt en geven waar nodig uitgebreide uitleg over de behandelingen. Ze richten zich nauw tot de cliënt en zetten zich goed in voor diens gezondheid! Justin heeft er niet alleen voor gezorgd dat het fysiek beter met mij gaat, maar ook mentaal! Zeker the Right chiro!
Danny B.
Danny B.
Lees verder
The Right Chiro heeft echt een leuke sfeer, Dr. Justin en Annika zijn altijd met een glimlach en bereid om zijn patiënten te helpen. Geweldige kliniek, geweldige chiropractor en uitstekende resultaten. Ik zou The Right Chiro zeker aanbevelen.
Samira J.
Samira J.
Lees verder
Ik heb altijd al rug problemen gehad. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen. 2 jaar geleden ben ik aan het begin van mijn zwangerschap gelukkig bij Justin terecht gekomen. Ik had in de eerste weken al last van beginnende bekken instabiliteit. Na een aantal bezoekjes bij Justin had ik geen klachten meer. Ik ben mijn gehele zwangerschap tot 38 weken in behandeling gebleven. Mijn dochtertje kwam met 2 weken ook al in de praktijk voor haar eerste correctie. Ik kom er nog steeds elke maand voor onderhoud. Ik voel mij bij Justin en Annika altijd welkom en gehoord. Het zijn hele warme en sympathieke mensen, die er alles aan doen om hun patiënten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast staan ze altijd open voor een praatje of vragen over gezondheid in het algemeen. Ze zijn actief op social media en geven via deze weg leerzame informatie mee over het lichaam, de werking daarvan en de invloed van chiropractie op het welzijn van het lichaam. Chiropractie is zoveel meer dan ik voorheen dacht! Ik kan het iedereen aanraden.
Christine  v D.
Christine v D.
Lees verder
Na een auto-ongeval bleef ik maar last van mijn nek houden en ook mijn rug is niet optimaal. Door de behandelingen van Justin kan ik nu weer goed mijn gang gaan. Blijf wel in onderhoud Als je er binnenstapt is het net of je bij familie komt Ze zijn zo warm, zo aardig en geïnteresseerd Luisteren goed naar je. Zeg nooit precies waar ik last heb in mijn rug en steeds pakt hij precies die plek. Ik blijf het zo geweldig vinden! Het is een aanrader ECHT!!!!!!
Mieke v G.
Mieke v G.
Lees verder
Na jarenlang klachten van verkrampte nekspieren, heup en onderrug,en fysio onvoldoende vooruitgang boekte,heb ik mijn heil gezocht bij de Right Chiro. Door mijn rugwervels goed te corrigeren (want daar was nogal wat mis mee),ben ik nu eindelijk van mijn klachten af! Door deze correcties is mijn houding verbetert,Door de nekbehandeling zijn mijn slikklachten en de verkrampte nekspier zo goed als verdwenen,mijn onderrug is soepeler geworden en mijn re-heupklachten,bij het lopen geen pijn meer!Dus ik heb de behandelingen als zeer positief ervaren!De oefeningen die Annika en Justin doorsturen hebben mij daarbij zeer goed geholpen! Bedankt Justin en Annika voor jullie uitstekende professionele en deskundige hulp,ik mag wel zeggen dat THE RIGHT CHIRO zijn naam eer aandoet!!
Elien H.
Elien H.
Lees verder
Onder het mom van baat het niet dan schaadt het niet gestart bij The Right Chiro om mijn houding te verbeteren. Ik ben heel erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Alles wordt duidelijk uitgelegd en helder gecommuniceerd. Super fijne en professionele praktijk!
Mirand V.
Mirand V.
Lees verder
Ik ben ontzettend blij dat ik de stap naar The right Chiro heb genomen. De eerste maand dacht ik echt dit komt nooit goed. De pijn, vooral in mijn onder rug bleef maar terug komen maar nu een tijdje verder gaat het top met mijn lichaam. Ik voel zelf heel goed dat ik rechter loop en een betere houding heb. Justin, Andy en Annika zijn super lieve mensen die goed met je mee denken. Alleen maar goeds dus 😀
Daniel K.
Daniel K.
Lees verder
Na 3 auto ongelukken en jaren lang bezoek aan de fysiotherapeut, nooit van mijn klachten afgekomen. (Nek en schouders) Toen maar verder gaan kijken en terecht gekomen bij The Right Chiro. Na een korte intake aan de telefoon een afspraak gemaakt voor een onderzoek, scan en eerste correctie. Gelijk werd er goed geluisterd naar de klachten, en is er een duidelijk en eerlijk stappenplan op maat gemaakt. Ook krijg ik veel oefeningen mee om zelf thuis ook aan de slag te gaan. Altijd goed geadviseerd en geholpen en het resultaat is dan ook het bewijs. Ik ben bijna van al mijn klachten af en ga op eigen initiatief elke 2 weken langs voor "onderhoud" . Altijd heel vriendelijk geholpen en kan het zeker iedereen aanraden die lichamelijke klachten heeft. Een professioneel team met verstand van zaken die graag meedenken. Zeer tevreden 🙂
Previous
Volgende

Wat is jouw potentiële investering?

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.