Begin 2023 op de juiste manier

Deel dit bericht

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin

Aan het begin van het jaar is het gebruikelijk om een aantal voornemens te maken. Deze zijn goed bedoeld, maar omdat ze de neiging hebben om binnen 2 tot 12 weken weg te vallen, raken we hierdoor meestal teleurgesteld in onszelf en verlies je tegelijkertijd je gezondheid uit het oog.  

 

wij zijn blij te horen dat je uitkijkt naar een gezonde start van 2023! We willen dat zo makkelijk mogelijk maken. Het enige wat daarvoor nodig is, is dat je elke dag iets doet om de 4 pilaren van je gezondheid te ondersteunen. Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen:

Eet gezond: Focus op hele, onbewerkte voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, volle granen en magere eiwitten. Vermijd voedingsmiddelen met veel toegevoegde suikers, verzadigde en transvetten en natrium.

 

Blijf actief: Streef naar ten minste 150 minuten matig intensieve lichaamsbeweging of 75 minuten krachtige lichaamsbeweging per week. Dit kunnen activiteiten zijn als wandelen, hardlopen, fietsen of zwemmen.

 

Slaap voldoende: Volwassenen moeten streven naar 7-9 uur slaap per nacht. Zorg voor een consistent slaapschema en creëer een ontspannende routine voor het slapengaan om je te helpen in slaap te vallen.

eat healthy
take breaks and relax

Blijf gehydrateerd: Streef naar minstens 2 liter water per dag. Water is essentieel voor het behoud van gezonde lichaamsfuncties en kan je helpen je energieker te voelen.


Neem pauzes en ontspan: Maak tijd vrij voor ontspanning en stressbeheersing. Dit kunnen activiteiten zijn als meditatie, yoga of gewoon een paar keer diep ademhalen.

Door deze tips op te volgen, kun je jezelf voorbereiden op een gezond en succesvol 2023. Zo blijf je beter verbonden met je vermogen om te genezen, wat uiteindelijk van invloed is op de kwaliteit van je leven.  

 

Op een gezonder, gelukkiger en meer voldaan 2023 voor jou en je gezin!

Je voelt je gefrustreerd en ongelukkig met je gezondheid, met steeds dezelfde pijn die telkens weer terugkomt, waardoor je je gevangen voelt zonder een manier om te genezen! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg aan, we maken een op maat gemaakt zorgplan en adviseren je over goede gezondheidsgewoonten. We brengen je weer in contact met het vermogen van je eigen lichaam om te genezen, zodat je een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.