Jouw Chiropractische Zorg in Tilburg

Als u geld uitgeeft aan uw gezondheid, ziet u dat dan als een investering? Wij kijken op dezelfde manier naar uw gezondheid, dus hebben we hieronder uitgelegd hoe u met ons een investering kunt doen in uw gezondheid en de gezondheid van uw gezin.

trc afbeelding22 justin&annika

Jouw Chiropractische Zorg

Intake gesprek

Intake kost €79,00 en is inclusief:

Betaalmogelijkheden:

  • Your Right Chiro Strippen kaart: elke kaart bestaat uit ofwel 4 / 6 / 8. Elke correctie kost € 52,00
  • Betalen per afspraak: losse betalingen van € 65,00
  • Onderhouds zorg via automatische incasso € 47,00
  • Niet nagekomen afspraak, zonder annulering*: € 35,00
    * 24 uur voor de afspraak.

Na 6 maanden: €79,00
Al langer dan 6 maanden niet geweest? Dan zullen we weer een kort gesprekje hebben en een scan maken.

Gezinszorg

Wij helpen natuurlijk graag gezinnen in onze praktijk. Want laten we eerlijk zijn, van een 

goede gezondheid geniet je het beste met anderen, vooral met mensen die je dierbaar zijn. Het is altijd moeilijk om iemand te zien lijden, of het nu een vreemde, een vriend maar vooral familie is. 


Daarom hebben wij een speciaal tarief voor families die onder behandeling zijn. 

  • Hele gezin tegen onderhouds prijs (€ 47,00)

Openingstijden

Maandag 15:30 – 19:00
Dinsdag 08:00 – 12:00
Woensdag 08:00 – 12:00
Donderdag 15:30 – 19:00
Vrijdag 08:00 – 12:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


*Buiten onze openingstijden kunt u ons 24/7 bereiken via Whatsapp of per email.
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hoe makkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Health Discovery” gesprek

Dit stelt ons in staat om uit te vinden wat uw belangrijkste gezondheidsprobleem is en hoe we u kunnen helpen dit op te lossen.

2. Ontvang een diepgaand en grondig onderzoek en scan van uw functie en gezondheid

Dit stelt u in staat de ware omvang van uw gezondheidsproblemen te zien. Pas als we echt zien, kunnen we echt overwinnen.

3. Ontvang een expert chiropractisch zorgplan om u weer te verbinden met uw vermogen om te genezen.

Dit persoonlijke plan zorgt ervoor dat je elke keer dat je komt in verbinding staat met je vermogen om te genezen en versnelt het momentum van genezing in je lichaam.

Mihaela - G. T.
Mihaela - G. T.
Lees verder
Na vele jaren chronische pijn en veel pijnstillers ben ik vrij. Ik ben pijnvrij en dat voelt goed. Dank je doc. voor de snap!
Alex S.
Alex S.
Lees verder
Geweldige ervaring bij The Right Chiro! Justin en Annika waren vriendelijk en professioneel, en de focus op algemene gezondheid en welzijn in de context van zorg en aanpassingen is uitstekend. Geweldige praktijk 👍
Lilia
Lilia
Lees verder
Ik heb mijn hele leven last gehad van rugpijn en een slechte lichaamshouding. Een half jaar geleden begon mijn nek ook pijn te doen. Ik heb zoveel goede dingen over chiropractie gehoord, dus ik besloot contact op te nemen met de Right Chiro en ik heb gewoon het juiste gedaan! Ze hebben me zo goed geholpen, niet alleen met de aanpassingen, maar ik heb ook veel tips en oefeningen gekregen om mijn gezondheidstoestand te verbeteren. Herstel kost tijd en geduld en dankzij de professionaliteit van het team kunnen we zeker stappen zetten op het pad van genezing 🙂
Joanna S.
Joanna S.
Lees verder
Al meer dan een half jaar had ik constante rugpijn aan de linkerkant onder de ribben, die uitstraalde naar de nek en bil. Ik vond The Right Chiro op FB en maakte een afspraak. Zo begon het en nu na zes weken en verschillende bezoeken voel ik me als herboren! Andy en Justin zijn geweldige professionals wier handen wonderen verrichten. Ik raad iedereen met chronische pijn en rugklachten deze plek aan.
Katarzyna D
Katarzyna D
Lees verder
Na maanden van worstelen met pijn en ongemak die mijn werk en dagelijkse activiteiten belemmerden, kwam ik hun aanbod tegen op internet. Ik probeerde het en de resultaten overtroffen mijn verwachtingen... Na de eerste "klik" voelde ik een duidelijke opluchting en met elke volgende klik kreeg ik weer mijn oude energie en plezier in een dynamische levensstijl terug. Ik raad het van harte aan.
Barbara M
Barbara M
Lees verder
Ik begon bij Annika en Justin op aanraden van mijn vriend, ze waren erg aardig en behulpzaam bij het uitleggen van al mijn twijfels over chiropractie en hoe de behandeling zou werken. Ze zijn de liefste mensen ooit! Ze zijn altijd vriendelijk en hebben veel kennis van zaken 🙂 Ik ben erg blij dat ik met ze kan blijven werken!
Hashani P.
Hashani P.
Lees verder
De afgelopen 6 maanden ben ik naar Justin gegaan voor aanpassingen en het heeft positieve resultaten voor me gehad - ik heb het gevoel dat ik nu beter slaap, een betere houding heb en meer energie heb. Het is altijd een goed moment in de week om bij de juiste chiro langs te gaan en Justin en Annika te zien. 10/10 zou aanraden
Indre V
Indre V
Lees verder
Ik ben heel blij dat ik voor The Right Chiro heb gekozen, niet alleen omdat ze me op meerdere manieren hebben geholpen: ze hebben mijn ontwrichte rib, wervels en andere disbalansen behandeld, maar ook omdat de omgeving hier heel prettig is, ik word altijd met een glimlach begroet en al mijn vragen worden beantwoord. Ik beveel deze praktijk uit de grond van mijn hart aan!
Rafal R
Rafal R
Lees verder
Hallo ,Nog maar een paar weken geleden dacht ik dat ik geopereerd zou worden aan hernia. Deze informatie heb ik in het ziekenhuis gekregen. Dankzij mijn kenis ben ik voor een consultatie bij The Right Chiro geweest en ik moet zegen dat de resultaten ongelooflijk zijn. Na slechts een paar bezoeken is de pijn in mijn been verdwenen en kan ik weer normaal zitten en liggen . Heb ik geen problemen met slapen en kan ik weer normaal leven zonder pijnstillers. Als iemand rugproblemen heeft, raad ik eerst hier langs komen voordat besluit een operatie te ondergaan. Echt de moeite waard. Rafael
Marjan vd M.
Marjan vd M.
Lees verder
Door te horen over ervaringen van anderen ben ik bij de Chiro The Right Chiro terecht gekomen voor mijn rugproblemen. Binnen enkele weken grote verbeteringen dankzij de deskundige mensen die er werken. Het personeel is vriendelijk, geïnteresseerd en kundig. Kortom fantastisch! At The Right Chiro, we understand the struggles of living with back pain.
Joeske N.
Joeske N.
Lees verder
Mijn zoon slaapt al vanaf zijn geboorte geen nacht door! Dat heeft een flinke impact op ons gezin en op hemzelf. Dit was al 7 jaar aan de gang. We hebben in die jaren al van alles geprobeerd. Na zelf goede resultaten te hebben geboekt vanwege zware hoofdpijn en hooikoorts heeft chiropractor Justin nu ook mijn zoon geholpen. We slapen eindelijk weer heerlijk door! Super bedankt Justin!
Laurens V
Laurens V
Lees verder
Via een vriend van me op Chiropractie getipt. Dankbaar voor! Na jaren leuren bij de fysio bleek dit een regelrechte doorbraak. Inmiddels beter in vorm en vele malen minder last van klachten. Vooruitgang merkbaar en zichtbaar. Kortom: aanrader.
Renske S.
Renske S.
Lees verder
Ontzettend blij met de hulp van Justin en Annika. Voor het eerst sinds jaren merk ik verbetering in mijn rugklachten, sinds ik dit jaar ben gestart bij The Right Chiro in Tilburg. De behandelingen zijn kort maar super effectief en heb echt het idee dat ik steeds een stap dichterbij mijn doelen kom. Ook een hele fijne persoonlijke sfeer waar je je op je gemak voelt.
Patrick B.
Patrick B.
Lees verder
Geweldige hulp van Justin en Annika bij mijn klachten. Ze zijn vriendelijk, kundig en nemen alle tijd voor je. Ik kom er nu nog steeds en ben ervan overtuigd dat ik door hun behandeling verder geholpen word.
Izah H.
Izah H.
Lees verder
Ik heb maar een korte periode met het team van The Right Chiro in Tilburg gewerkt, maar ik heb in die tijd geweldige resultaten bereikt. Ik werd beweeglijker in mijn wervelkolom en verlichtte veel spanning in mijn schouders en nek. Naast de probleempunten die ik met hen besproken heb, hebben de sessies er ook voor gezorgd dat ik beter slaap, een gezondere en makkelijkere spijsvertering heb, en in het algemeen een beter besef heb van mijn gezondheid en hoe mijn wervelkolom mijn hele lichaam kan beïnvloeden, inclusief mijn stemming en mentale gezondheid. Het personeel is super vriendelijk en er is altijd een leuke en positieve vibe in de kliniek. Ik had graag mijn behandeling bij hen voortgezet, maar helaas kon dat niet vanwege mijn stage. Ik raad zeker aan om ze een bezoekje te brengen.
Amela M.
Amela M.
Lees verder
Justin & Annika ontvangen hun cliënten in een hele fijne en warme sfeer. Zij luisteren goed naar de klachten van de cliënt en geven waar nodig uitgebreide uitleg over de behandelingen. Ze richten zich nauw tot de cliënt en zetten zich goed in voor diens gezondheid! Justin heeft er niet alleen voor gezorgd dat het fysiek beter met mij gaat, maar ook mentaal! Zeker the Right chiro!
Danny B.
Danny B.
Lees verder
The Right Chiro heeft echt een leuke sfeer, Dr. Justin en Annika zijn altijd met een glimlach en bereid om zijn patiënten te helpen. Geweldige kliniek, geweldige chiropractor en uitstekende resultaten. Ik zou The Right Chiro zeker aanbevelen.
Samira J.
Samira J.
Lees verder
Ik heb altijd al rug problemen gehad. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen. 2 jaar geleden ben ik aan het begin van mijn zwangerschap gelukkig bij Justin terecht gekomen. Ik had in de eerste weken al last van beginnende bekken instabiliteit. Na een aantal bezoekjes bij Justin had ik geen klachten meer. Ik ben mijn gehele zwangerschap tot 38 weken in behandeling gebleven. Mijn dochtertje kwam met 2 weken ook al in de praktijk voor haar eerste correctie. Ik kom er nog steeds elke maand voor onderhoud. Ik voel mij bij Justin en Annika altijd welkom en gehoord. Het zijn hele warme en sympathieke mensen, die er alles aan doen om hun patiënten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast staan ze altijd open voor een praatje of vragen over gezondheid in het algemeen. Ze zijn actief op social media en geven via deze weg leerzame informatie mee over het lichaam, de werking daarvan en de invloed van chiropractie op het welzijn van het lichaam. Chiropractie is zoveel meer dan ik voorheen dacht! Ik kan het iedereen aanraden.
Christine  v D.
Christine v D.
Lees verder
Na een auto-ongeval bleef ik maar last van mijn nek houden en ook mijn rug is niet optimaal. Door de behandelingen van Justin kan ik nu weer goed mijn gang gaan. Blijf wel in onderhoud Als je er binnenstapt is het net of je bij familie komt Ze zijn zo warm, zo aardig en geïnteresseerd Luisteren goed naar je. Zeg nooit precies waar ik last heb in mijn rug en steeds pakt hij precies die plek. Ik blijf het zo geweldig vinden! Het is een aanrader ECHT!!!!!!
Mieke v G.
Mieke v G.
Lees verder
Na jarenlang klachten van verkrampte nekspieren, heup en onderrug,en fysio onvoldoende vooruitgang boekte,heb ik mijn heil gezocht bij de Right Chiro. Door mijn rugwervels goed te corrigeren (want daar was nogal wat mis mee),ben ik nu eindelijk van mijn klachten af! Door deze correcties is mijn houding verbetert,Door de nekbehandeling zijn mijn slikklachten en de verkrampte nekspier zo goed als verdwenen,mijn onderrug is soepeler geworden en mijn re-heupklachten,bij het lopen geen pijn meer!Dus ik heb de behandelingen als zeer positief ervaren!De oefeningen die Annika en Justin doorsturen hebben mij daarbij zeer goed geholpen! Bedankt Justin en Annika voor jullie uitstekende professionele en deskundige hulp,ik mag wel zeggen dat THE RIGHT CHIRO zijn naam eer aandoet!!
Elien H.
Elien H.
Lees verder
Onder het mom van baat het niet dan schaadt het niet gestart bij The Right Chiro om mijn houding te verbeteren. Ik ben heel erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Alles wordt duidelijk uitgelegd en helder gecommuniceerd. Super fijne en professionele praktijk!
Mirand V.
Mirand V.
Lees verder
Ik ben ontzettend blij dat ik de stap naar The right Chiro heb genomen. De eerste maand dacht ik echt dit komt nooit goed. De pijn, vooral in mijn onder rug bleef maar terug komen maar nu een tijdje verder gaat het top met mijn lichaam. Ik voel zelf heel goed dat ik rechter loop en een betere houding heb. Justin, Andy en Annika zijn super lieve mensen die goed met je mee denken. Alleen maar goeds dus 😀
Daniel K.
Daniel K.
Lees verder
Na 3 auto ongelukken en jaren lang bezoek aan de fysiotherapeut, nooit van mijn klachten afgekomen. (Nek en schouders) Toen maar verder gaan kijken en terecht gekomen bij The Right Chiro. Na een korte intake aan de telefoon een afspraak gemaakt voor een onderzoek, scan en eerste correctie. Gelijk werd er goed geluisterd naar de klachten, en is er een duidelijk en eerlijk stappenplan op maat gemaakt. Ook krijg ik veel oefeningen mee om zelf thuis ook aan de slag te gaan. Altijd goed geadviseerd en geholpen en het resultaat is dan ook het bewijs. Ik ben bijna van al mijn klachten af en ga op eigen initiatief elke 2 weken langs voor "onderhoud" . Altijd heel vriendelijk geholpen en kan het zeker iedereen aanraden die lichamelijke klachten heeft. Een professioneel team met verstand van zaken die graag meedenken. Zeer tevreden 🙂
Vorige
Volgende
trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.