fbpx

Community

Maak kennis met ons team

Bij The Right Chiro begrijpen we dat u gefrustreerd en teleurgesteld bent over uw huidige gezondheid, we zien hoe overweldigend en verwarrend het is om de beste keuzes te maken voor uw gezondheid, en een gebrek aan vertrouwen in het vermogen van uw lichaam om zich te genezen. Dit heeft ervoor gezorgd dat u steeds meer tijd, meer geld en meer energie kwijt bent. Hoop is verloren gegaan omdat uw verantwoordelijkheid en vermogen om te kiezen wat het beste voor u is, van u is ontnomen.

 

Wij bieden deskundige chiropractische zorg en educatie op het gebied van gezondheid. Wij leggen de controle over gezondheid weer in uw handen, door duidelijkheid en zekerheid te bieden in het maken van de beste keuzes en in het weten hoe u uw gezondheid en de gezondheid van uw geliefden kunt optimaliseren.

 

Wanneer u in staat bent om de beste keuzes te maken voor uw gezondheid en die van uw familie, You Live the life you deserve!

 

 

Justin

Ik ben Justin een van uw chiropractors, en oprichter van The Right Chiro.  Ik ben opgegroeid en heb gestudeerd in Zuid Afrika. 

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van de gezondheid van u en uw familie. 

Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Real stuff

Interesses

Annika

Hoi ik ben Annika en Ik ben de chiropractische adviseur bij the right chiro.


Ik ben dit werk gaan doen na zelf jaren rond gesukkeld te hebben met een aantal gezondheidsklachten, waarbij vele doktoren zeiden dat ik er maar mee moest leren leven.. Zoals waarschijnlijk jij had ik veel verschillende therapieën geprobeerd, en uiteindelijk en gelukkig bij chiropractie terecht gekomen.


Dus nu wil ik jou helpen om de juiste weg terug naar jou beste gezondheid te vinden door middle van chiropractie.

Real stuff

Interesses

Wij geven om uw gezondheid, want een betere gezondheid geeft u een betere kwaliteit van leven

Wij geven om uw gezondheid, want een betere gezondheid geeft u een betere kwaliteit van leven

0
(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

Justin aan het woord

Annika aan het woord

Melanie aan het woord