fbpx

Bij The Right Chiro begrijpen we de teleurstelling en frustratie die u voelt over uw huidige gezondheid, de moeite die u heeft met het maken van de beste keuzes voor uw gezondheid en het gebrek aan vertrouwen in het vermogen van uw lichaam om te genezen. Dit kost u tijd, geld en energie, waardoor u zonder hoop raakt en het gevoel heeft dat u niet meer in staat bent om de juiste keuzes te maken voor uw gezondheid.


Door middel van expert chiropractische zorg en educatie leggen we de controle over uw gezondheid weer in uw eigen handen en geven we u het vertrouwen en de duidelijkheid om de juiste keuzes te maken om uw gezondheid te ondersteunen, en verbinden we u weer met uw lichaamseigen vermogen om te genezen.


Wanneer u weer in contact komt met uw natuurlijke vermogen om te genezen, kunt u een leven leiden met uw volledige potentie. Een gezond, gelukkig en een voldaan leven.

Maak kennis met ons team

Justin

Ik ben Justin een van uw chiropractors, en oprichter van The Right Chiro.  Ik ben opgegroeid en heb gestudeerd in Zuid Afrika. 

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van de gezondheid van u en uw familie. 

Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Real stuff

Interesses

Annika

Hoi ik ben Annika en Ik ben de chiropractische adviseur bij the right chiro.


Ik ben dit werk gaan doen na zelf jaren rond gesukkeld te hebben met een aantal gezondheidsklachten, waarbij vele doktoren zeiden dat ik er maar mee moest leren leven.. Zoals waarschijnlijk jij had ik veel verschillende therapieën geprobeerd, en uiteindelijk en gelukkig bij chiropractie terecht gekomen.


Dus nu wil ik jou helpen om de juiste weg terug naar jou beste gezondheid te vinden door middle van chiropractie.

Real stuff

Interesses

Wij geven om uw gezondheid, want als u weer in contact komt met uw vermogen om te genezen, kunt u een gelukkiger, gezonder en meer voldaan leven leiden

0
(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
Wat zeggen anderen over hoe ze zich van hun pijn verlost hebben?

Justin aan het woord

Annika aan het woord

Wat zeggen klanten over ons?

Melanie aan het woord

Voordat je gaat…

…Heeft u rugpijn die u elke dag heeft? De rugpijn die maar terug blijft komen, wat u ook doet?

Stop uw rugpijn VANDAAG! Download onze GRATIS gids door op de knop hieronder te drukken.
trc pdfcovernl lagerugpijn