Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Houding Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Een behandeling om uw houding in Tilburg te verbeteren

Uw zithouding, stahouding en loophouding, is uitermate belangrijk voor uw algehele gezondheid. Werd u als kind wel eens op uw houding gewezen? Dit was vooral vanwege de uitstraling, maar ook voor de gezondheid is het goed als u van jongs af aan een goede houding is aangeleerd. Het voorkomt dat u krom gaat lopen en eventuele klachten, zoals een bochel krijgt. Ook scoliose, dus een vergroeide wervelkolom en klachten aan de heupen en bekken kunnen een gevolg zijn van een verkeerde houding. Als u reeds klachten ondervindt, maar ook als u een andere houding wilt, is het verstandig om te kiezen voor chiropractie als behandeling. 

Een rughouding in Tilburg verbeteren met chiropractie

Ondervindt u klachten door een slechte rughouding in Tilburg? Of misschien niet, maar wilt u hier wel wat aan doen? Dan kan een chiropractor u hierbij helpen. De chiropractor zal voordat een behandeling start, u eerst uitgebreid onderzoeken. Vooral als u bepaalde klachten heeft, dan wil de chiropractor hiervan de oorzaak weten en waar het probleem aanwezig is. Ook uw medische voorgeschiedenis kan van belang zijn.

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Uw lichaamshouding veranderen met hulp van The Right Chiro

Als chiropractor in Tilburg, kunt u bij The Right Chiro terecht als u uw lichaamshouding wilt veranderen. Wij zullen u uitgebreid onderzoeken en uw klachten die u heeft door middel van onze behandelingen verhelpen. Uiteraard bent uzelf het beste in staat om klachten te voorkomen, door een goede lichaamshouding aan te leren. 

Hierbij kunnen wij u helpen, door een correctie uit te voeren en u bepaalde oefeningen aan te bevelen. Uiteraard zijn u en uw gezinsleden altijd welkom voor een behandeling, want chiropractie blijft gezond voor de algehele lichaamsgezondheid. 

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.