Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Bochel Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Wat kunt u doen tegen een bochel in Tilburg?

Een bochel is een ernstige vergroeiing van het bovenste gedeelte van de wervelkolom, zoals de bovenrug en/of ondernek. De meest voorkomende oorzaak van een bochel in Tilburg, is een verkeerde houding. Ook een aangeboren afwijking of een afwijking in de tussenwervelschijven is mogelijk een oorzaak van een bochel. Ouderen lopen vaak krom, omdat zij een lichte vorm van een bochel ontwikkelen door botontkalking. Bij een verkeerde houding is het belangrijk dat u een goede houding aanleert om vervorming zoveel mogelijk tegen te gaan. Een bochel kan soms klachten geven en kan met chiropractie behandeld worden.  

Een bochel in Tilburg met chiropractie behandelen

Een bochel is bij uitstek een aandoening om door een chiropractor te laten behandelen. Bij chiropractie staan namelijk de wervelkolom en het zenuwstelsel centraal. De chiropractor bekijkt of en welke afwijkingen hier te vinden zijn, zodat er eventueel zeer gericht behandeld kan worden. Een bochel is in de wervelkolom aanwezig en kan daarom door middel van chiropractie goed worden behandeld, zodat de patiënt hier zo weinig mogelijk klachten van ondervindt. 

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0
Wat zeggen anderen over hoe ze zich van hun pijn verlost hebben?

Kom met een bochel in Tilburg naar The Right Chiro

Of u nu wel of geen overlast ervaart met een bochel in Tilburg, u kunt altijd een afspraak maken met The Right Chiro voor een behandeling. Bij pijnklachten of andere klachten, behandelen wij om de klachten te verhelpen en om u mobieler te maken. Een behandeling door onze chiropractor is altijd zinvol, ook als u geen klachten van uw bochel ondervindt. 

Met een behandeling blijft uw wervelkolom soepel en kunnen eventuele klachten in de toekomst voorkomen worden. Via onze website kunt u direct een afspraak maken voor een intake en contact met ons opnemen als u meer informatie over chiropractie wilt. 

trc afbeelding22 justin&annika

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Hoe makkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Health Discovery” gesprek

Dit stelt ons in staat om uit te vinden wat uw belangrijkste gezondheidsprobleem is en hoe we u kunnen helpen dit op te lossen.

2. Ontvang een diepgaand en grondig onderzoek en scan van uw functie en gezondheid

Dit stelt u in staat de ware omvang van uw gezondheidsproblemen te zien. Pas als we echt zien, kunnen we echt overwinnen.

3. Ontvang een expert chiropractisch zorgplan om u weer te verbinden met uw vermogen om te genezen.

Dit persoonlijke plan zorgt ervoor dat je elke keer dat je komt in verbinding staat met je vermogen om te genezen en versnelt het momentum van genezing in je lichaam.

Wat zeggen klanten over ons?

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.