Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Bekken instabiliteit Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Heeft u last van bekken instabiliteit in Tilburg?

Het zijn voornamelijk vrouwen die last hebben van een bekken instabiliteit in Tilburg. In de meeste gevallen is een bekken instabiliteit ook het gevolg van een zwangerschap. Belangrijkste oorzaak hiervan, zijn hormoonwisselingen, waardoor de gewrichtsbanden verzwakken of zelfs het verweken van de gewrichtsbanden. Hierdoor ontstaat er een grotere bewegelijkheid van het bekken en kan deze instabiel worden. Er zijn verschillende vormen van bekken instabiliteit en dit hoeft niet altijd plaats te vinden tijdens of na een zwangerschap. Ook een sportblessure kan tot een bekken instabiliteit leiden en ook mannen hebben hier wel eens last van.  

Wat zijn de belangrijkste bekken instabiliteit klachten in Tilburg?

Beken instabiliteit wordt ook wel eens bekkenpijn genoemd. Dit is niet voor niets, want bekkeninstabiliteit kan pijnlijke klachten veroorzaken. Zo zal het bekken en de regio rondom de schaamstreek pijnlijk zijn, pijn rondom het stuitbeen en kunt u ook pijn ervaren in de onderrug. Niet alleen bij het lopen en zitten kunt u pijnklachten ervaren, ook tijdens het slapen. Dit brengt uiteraard ook slaapproblemen met zich mee. 

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0
Wat zeggen anderen over hoe ze zich van hun pijn verlost hebben?

Kom met bekken instabiliteit klachten in Tilburg naar The Right Chiro

Als u zich wilt laten behandelen met bekken instabiliteit klachten in Tilburg, dan doet u er goed aan om The Right Chiro te contacteren. Wij zijn een team van ervaren en deskundige chiropractors, die uw bekken instabiliteit klachten kunnen verminderen. Ook als u tijdens uw zwangerschap last heeft van bekken instabiliteit klachten, dan kunt u gerust een afspraak met ons maken. 

Onze behandeling is ongevaarlijk voor zowel u als het kind en succesvol. Overigens plannen wij voor de behandeling altijd een intake in, om een goed onderzoek te doen en een goede diagnose te stellen. 

trc afbeelding22 justin&annika

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Hoe makkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Health Discovery” gesprek

Dit stelt ons in staat om uit te vinden wat uw belangrijkste gezondheidsprobleem is en hoe we u kunnen helpen dit op te lossen.

2. Ontvang een diepgaand en grondig onderzoek en scan van uw functie en gezondheid

Dit stelt u in staat de ware omvang van uw gezondheidsproblemen te zien. Pas als we echt zien, kunnen we echt overwinnen.

3. Ontvang een expert chiropractisch zorgplan om u weer te verbinden met uw vermogen om te genezen.

Dit persoonlijke plan zorgt ervoor dat je elke keer dat je komt in verbinding staat met je vermogen om te genezen en versnelt het momentum van genezing in je lichaam.

Wat zeggen klanten over ons?

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.