Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Migraine Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Wilt u van migraine in Tilburg afkomen?

Iedereen heeft wel eens te maken met hoofdpijn. Deze vorm van hoofdpijn zal doorgaans snel wegtrekken en een aspirientje kan helpen om de pijnsignalen te onderdrukken. Maar u kunt ook last hebben van chronische hoofdpijn, zoals migraine. Lijdt u aan migraine in Tilburg, dan is dit veelal een zeer ernstige vorm van hoofdpijn die ineens kan opzetten. Het moment dat u migraine heeft, kunt u eigenlijk niets. De meeste migrainepatiënten willen zich tijdens een migraineaanval afsluiten voor licht en geluid. Ook duizeligheid en overgeven zijn klachten bij migraine. De frequentie van migraine kan per persoon verschillend zijn. Sommigen hebben het wekelijks, maandelijks of af en toe. Medisch gezien bestaat er nog geen genezing van migraine, maar klachten kunnen met medicijnen wel onderdrukt worden. 

Chiropractie behandeling bij migraine klachten in Tilburg

Als u ook kampt met migraine klachten in Tilburg en al van alles heeft geprobeerd, misschien dat een chiropractie behandeling wel enige vorm van verlichting kan geven? U kunt het allicht eens proberen. Migraine is meestal terug te voeren op een stoornis in de wervelkolom en dit heeft een negatief effect op het zenuwstelsel. Een chiropractor houdt zich bezig met het zoeken naar de stoornis of blokkade in de wervelkolom en zenuwstelsel en zal hierop een correctie uitvoeren. 

 

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Kom met migraine klachten in Tilburg naar The Right Chiro

Maakt u als u regelmatig migraine klachten in Tilburg heeft, een afspraak met The Right Chiro. Wij gaan door middel van chiropractie op zoek naar de oorzaak van uw migraine. In de regel kunnen wij een eventuele stoornis vinden in uw wervelkolom en/of zenuwstelsel en succesvol behandelen. Wel raden wij u aan om u periodiek te laten behandelen, net zoals u regelmatig naar de tandarts gaat.

U weet dan zeker dat uw migraine wegblijft of dat klachten bij migraine veel minder zijn. Neemt u gerust contact met ons op als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. 

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.