Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Hernia Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Hoe komt u van een hernia in Tilburg af?

Een soort van rugpijn die erg veel voorkomt, is een hernia. Bij een hernia gaat het om een probleem bij de tussenwervelschijven. Een tussenwervelschijf is aanwezig tussen de wervels in de wervelkolom. Ze fungeren als schokdempers, want ze vangen stoten en schokken op de wervelkolom op. Het zou namelijk te pijnlijk zijn als wervels elkaar raken tijdens een schok. Het kan voorkomen dat een tussenwervelschijf een uitstulping heeft en deze op de zenuw drukt. Dit wordt een hernia genoemd en pijn is gegarandeerd. Er kan een acute hernia ontstaan door bijvoorbeeld overbelasting of een te snelle beweging, maar u kunt ook een geleidelijke hernia in Tilburg ontwikkelen door slijtage.  

Wat zijn de belangrijkste hernia klachten in Tilburg?

U kunt met lichte tot ernstige hernia klachten in Tilburg te maken krijgen. Vrijwel altijd zult u last krijgen van een scherpe pijn die uitstraalt naar de benen. Soms krijgt u ook last van krampen in de benen. Bij ernstige hernia klachten, kunt u zelfs te maken krijgen met uitvalverschijnselen, waardoor u uw benen niet meer kunt gebruiken. Ook kan een hernia patiënt bij ernstige klachten de controle over de blaas verliezen. In dit laatste geval zult u meestal een operatie moeten ondergaan. In andere gevallen is een chiropractie behandeling nog mogelijk om pijnklachten te verminderen. 

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Heeft u een hernia in Tilburg? Maak een afspraak met The Right Chiro

Heeft u de diagnose hernia gekregen? Als de klachten nog niet dusdanig ernstig zijn dat u uitvalverschijnselen krijgt en niet geopereerd hoeft te worden, maak dan een afspraak met The Right Chiro. Een hernia kan heel goed met chiropractie worden behandeld. Mede doordat chiropractie zich richt op stoornissen in de wervelkolom en het zenuwstelsel, zijn er zeer goede resultaten te behalen bij een hernia. 

Hierbij is het mogelijk om weer pijnvrij te worden. Wij raden aan om u periodiek te laten behandelen om een terugkerende hernia in de toekomst te voorkomen. 

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.