Deskundige en persoonlijke chiropractische zorg voor

Ouders die hun kinderen willen helpen pijn of ongemak te overwinnen

Deskundige en persoonlijke chiropractische zorg voor kinderen in en rondom Tilburg

Niemand vindt het leuk om zijn kinderen te zien lijden! Het is gewoon niet eerlijk, toch?

Het wordt alleen maar erger als u niet weet hoe u hen kunt helpen; als u niet weet wat u moet doen om het probleem te verhelpen, zodat zij gelukkiger en gezonder kunnen zijn en de jeugd kunnen beleven die u zo graag voor hen wilt.

baby met pijn

Bij The Right Chiro helpen we uw kinderen weer in contact te komen met hun genezingsvermogen, zodat ze kunnen groeien, spelen en plezier hebben in het leven zoals u dat graag ziet!

chiropractische correctie op baby

Expert chiropractische zorg

Je krijgt direct antwoord op de oorzaak van de pijn van je kinderen en een deskundige chiropractische behandeling om ze weer in contact te brengen met hun vermogen om te genezen en de pijn te verlichten.

gezondheidsadvies voor u en uw gezin

Gezondheidsbegeleiding

U zult kennis opdoen voor slimmere, duidelijkere en meer zelfverzekerde gezondheidskeuzes voor u en uw baby. U kunt dan de verbinding van uw gezin met uw vermogen om te genezen ondersteunen en samen een gelukkig, gezond en vervuld leven te leiden.

gezond gezin

Een gezonder gezin

We zien een wereld met gezinseenheden die gezond, gelukkig en voldaan samen in het leven staan. Om dit te realiseren bieden wij The Right Chiro gezinszorg aan.

Als uw hele gezin regelmatig chiropractische zorg nodig heeft, krijgt u van ons zorg tegen de lagere Optimalisatie zorg prijzen. 

Kinderchiropractor gaat zorgvuldig en professioneel te werk

Chiropractors The Right Chiro zijn specifiek opgeleid om te werken met wervelkolommen van mensen van alle leeftijden. We weten dat voor uw kind misschien een lichtere aanpak nodig is, en daarom hebben we verschillende manieren om hun wervelkolom te corrigeren zodat ze veilig blijven en u allebei gelukkig en gezond zijn. Tijdens een uitgebreid eerste afspraak bekijken we samen wat de oorzaak van de klachten is en hoe we dit gaan oplossen.

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat het risico op letsel bij chiropractie bij kinderen slechts één op tweehonderdvijftig miljoen is. Dit komt omdat de wervelkolom van je baby’s veel flexibeler is en hun zenuwstelsel veel beter reageert met minder compensatiepatronen. Er is mildere en minder zorg nodig om een groot verschil te maken.

Meer weten over chiropractie voor je kind?

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je kinderen in de juiste handen zijn. Je hebt een paar opties:

  1. Je kunt een gratis gezondheidsontdekkend gesprek inplannen. Tijdens dit gesprek kun je ons meer vertellen over de klachten van je kind. We kunnen een indicatie geven van wat de behandeling in zou houden en welke resultaten we verwachten.
  2. De andere optie is om ons een WhatsApp of e-mail te sturen voor meer informatie van een van onze gezondheidsspecialisten.
safe

Ontvang een persoonlijk zorgplan dat je kinderen zal helpen hun problemen te overwinnen en een gelukkiger, gezonder en meer vervulde jeugd te leiden.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.