Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Rugklachten Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Hoe raakt u van uw rugklachten in Tilburg af?

Rugpijn hoeft niet één bepaalde oorzaak te hebben. Rugpijn is een verzamelnaam van verschillende soorten rugpijn. Denk aan spit, hernia, artritis, ischias of een ontsteking. Welke vorm van rugklachten u ook heeft, één ding is duidelijk: rugklachten geven overlast en beperken u in uw bewegingsvrijheid. Dit is al het geval bij lichte rugklachten, terwijl u bij zware rugklachten soms niet meer fatsoenlijk vooruit komt. De behandeling van rugpijn, is afhankelijk van de oorzaak. Soms wordt rust voorgeschreven en in andere gevallen is zelfs een operatie nodig. Heeft u rugklachten in Tilburg waarvan de oorzaak niet helemaal duidelijk is? Misschien moet u dan eens een afspraak maken met een chiropractor.
Wat kan de chiropractor voor uw rugklachten in Tilburg doen?
Een chiropractor behandelt rugklachten door naar de wervelkolom en het zenuwstelsel te kijken. Als de chiropractor blokkades opmerkt, dan wordt dit gecorrigeerd, zodat de pijnklachten verdwijnen. Ook gewrichten worden door de chiropractor behandeld, dit is geheel afhankelijk welke klachten u heeft en wat de oorzaak is. U zult daarom eerst een uitgebreide intake ondergaan, waarbij een diagnose gesteld wordt.
(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Rugklachten in Tilburg laten behandelen door The Right Chiro

Loopt u met rugklachten in Tilburg rond? U doet er goed aan om een afspraak te maken met The Right Chiro. Onze chiropractors zijn zeer deskundig in hun vak, goed opgeleid en hebben veel ervaring. Bij ons bent u met uw rugklachten in goede handen. Hoeveel behandelingen u ook nodig heeft, wij beloven u betrouwbaarheid en professionaliteit. 

U zult merken dat onze behandelingen daadwerkelijk zullen helpen. Maak direct via onze website een afspraak of neem telefonisch of per e-mail contact op als u meer wilt weten over chiropractie.

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.