Is mijn kind te jong?

Deel dit bericht

Picture of Annika

Annika

Hoi ik ben Annika en Ik ben de chiropractische adviseur bij the right chiro.

Ik ben dit werk gaan doen na zelf jaren rond gesukkeld te hebben met een aantal gezondheidsklachten, waarbij vele doktoren zeiden dat ik er maar mee moest leren leven.. Zoals waarschijnlijk jij had ik veel verschillende therapieën geprobeerd, en uiteindelijk en gelukkig bij chiropractie terecht gekomen.

Dus nu wil ik jou helpen om de juiste weg terug naar jou beste gezondheid te vinden door middle van chiropractie.

Picture of Annika

Annika

Hoi ik ben Annika en Ik ben de chiropractische adviseur bij the right chiro.

Ik ben dit werk gaan doen na zelf jaren rond gesukkeld te hebben met een aantal gezondheidsklachten, waarbij vele doktoren zeiden dat ik er maar mee moest leren leven.. Zoals waarschijnlijk jij had ik veel verschillende therapieën geprobeerd, en uiteindelijk en gelukkig bij chiropractie terecht gekomen.

Dus nu wil ik jou helpen om de juiste weg terug naar jou beste gezondheid te vinden door middle van chiropractie.

Lees meer over Annika

Er gaat zelden een week voorbij zonder dat een cliënt ons vraagt of zijn of haar kind te jong is om met chiropractische zorg te beginnen. 


Ik denk dat er bij veel mensen een misverstand is dat hun baby te jong is of dat chiropractische zorg gevaarlijk is voor kinderen.


In de loop der jaren hebben zelfs een aantal medische wetenschappers onderzoek gedaan dat suggereerde dat afwijkingen (wervel subluxation) de oorzaak waren van bepaalde gevallen van wiegendood (SIDS). Vandaag de dag zijn veel ouders ervan overtuigd dat vaccins gevuld met kwik, aluminium, antivries en een aantal andere giftige stoffen een kind gezonder kunnen maken. “Deze zelfde ouders zijn ervan overtuigd door traditionele mediabronnen en andere medische propaganda dat chiropractie een gevaar is voor onze kinderen”, zegt Justin de Chiropractor bij The Right Chiro.

Ondanks de wereldwijde overeenstemming onder traditionele artsen over het belang dat het zenuwstelsel speelt in de gezondheid van een persoon, is het nog steeds gebruikelijk binnen de allopathie om de gevaren van wervel subluxaties van de wervelkolom te negeren.


We weten allemaal dat het algemeen erkend wordt door alle gezondheidswerkers dat een intact en gezond zenuwstelsel van vitaal belang is voor de goede gezondheid van u en uw gezin.


U weet dat het zenuwstelsel uiterst belangrijk is omdat het de algemene fysiologie van een mens coördineert. Als uw zenuwstelsel niet meer correct reageert, kunnen zich al snel ernstige ziekten ontwikkelen. Zelfs het immuunsysteem, dat verantwoordelijk is voor het handhaven van een adequate afweer tegen incidentele bacteriën en virale microben, is sterk afhankelijk van een goed functionerend zenuwstelsel. En voor een goed immuunsysteem moet uw lichaam goed functioneren, al uw organen moeten op het juiste moment de juiste signalen afgeven.

trc afbeelding blog familie sterk pap opa kind chiropractie
trc afbeelding blog kind baby chiropractie

Gelukkig voor jou (en de mensheid) blijft het beroep van chiropractor het exclusieve professionele doel behouden om de stabiliteit van de wervelkolom onder controle te houden. Zodat je zenuwstelsel zijn magie kan doen, zodat jij en je gezin op jullie best kunnen functioneren!


Wat mij persoonlijk betreft, ik heb Justin gevraagd om mijn eigen nichtje na te kijken en te corrigeren vlak nadat ze geboren was, zegt Annika, de chiropractisch adviseur bij The Right Chiro. Ze had een wervel subluxatie als gevolg van de geboorte. 


Het geboorteproces kan erg traumatisch zijn voor zowel de moeder als de baby. De baby moet met kracht uit de moeder worden geduwd, en je kunt je voorstellen wat dat doet met het kwetsbare nekje van de baby.  Daarom hebben veel kinderen tijdens de geboorte waarschijnlijk last gehad van subluxatie. 

Gelukkig weten onze cliënten dat een goede stand van de wervelkolom zorgt voor een optimale werking van het zenuwstelsel, en dat het een logische manier is om een gezond immuunsysteem te behouden en te laten groeien. 


Baby’s en kinderen zitten, nog meer dan volwassenen, midden in de ontwikkeling van hun immuunsysteem. Dus, is chiropractische zorg gevaarlijk voor kinderen? Integendeel, chiropractische zorg is een van de beste gezondheidsdiensten die ouders hun kinderen kunnen aanbieden.


Daarom is mijn advies natuurlijk aan ouders in onze gemeenschap om “buiten de kaders” van de traditionele medische zorg te gaan denken en onmiddellijk contact op te nemen met ons, The Right Chiro, zodat u uw kinderen regelmatige chiropractische zorg kunt geven en de beste kans op een gezond leven kunt geven.

U voelt zich gefrustreerd en ongelukkig met uw gezondheid, met dezelfde pijn die steeds weer terugkomt, waardoor u zich gevangen voelt met geen mogelijkheid om te genezen! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg, we stellen een op maat gemaakt zorgplan voor u op en adviseren u over goede gewoontes op het gebied van gezondheid. We brengen u weer in contact met het vermogen van uw eigen lichaam om te genezen, zodat u een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.