Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Chiropractor Gilze

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Wat kan de chiropractor in Gilze voor u betekenen

Het beroep van chiropractor wordt nogal eens vergeleken met een fysiotherapeut en er is inderdaad ook overlap tussen deze twee beroepen. Toch is er een wezenlijk verschil. Een chiropractor stelt behandeling met de handen centraal en gebruikt ze om specifieke manipulatietechnieken in te zetten voor het behandelen van de gewrichten in de wervelkolom en de ledematen. De behandeling van de chiropractor in Gilze, is er altijd op gericht om u vrijer te laten bewegen. Daarnaast gaat de chiropractor er vanuit dat alle onderdelen van het lichaam met elkaar zijn verbonden. Behandeling hoeft dus niet voor één bepaalde plek te gelden, maar gaat uw gehele gezondheid aan.  

Welke klachten behandelt de chiropractie in Gilze?

In principe kunt u voor vele gezondheidsklachten, maar ook voor het onderhoud van uw lichaam bij de chiropractie in Gilze terecht. Vooral patiënten met rug- en nekklachten, kunnen veel baat hebben bij chiropractie. Mede doordat er met speciale druktechnieken de gewrichten in uw ledematen en wervelkolom behandeld worden, zult u al snel verlost zijn van rugklachten, schouderklachten en nekklachten. Nadat u chiropractie in Gilze heeft gekregen, zal uw bewegingsvrijheid stukken beter zijn.

 
(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Als chiropractor in Gilze helpt The Right Chiro u snel verder

Een chiropractie behandeling is niet alleen goed als u pijnklachten heeft of kampt met uw gezondheid. Ook als u gewoon fit wilt blijven of uw gezondheid op peil wilt houden, maakt u het beste een afspraak met The Right Chiro. Als chiropractor in Gilze, zijn wij er voor talloze klachten en helpen wij u, maar ook uw gezin bij het in stand houden van een goede gezondheid. 

Net zoals u naar de tandarts gaat met het gezin, kunt u ook met uw gezin naar ons komen. Bent u werkgever? Neemt u dan contact met ons op als u de gezondheid van uw medewerkers een warm hart toedraagt.

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.