Wij kunnen uw gezondheid en functie beoordelen zonder straling en met een goed inzicht

Deel dit bericht

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin

De Myovision-scan

Vaak gaat u naar een gekwalificeerde professional vanwege een gezondheidsprobleem, of het nu hoofdpijn, oorsuizingen, vermoeidheid of maag- of zure reflux problemen zijn. Ze nemen de tijd en stellen u vragen om wat meer te weten te komen. Misschien nemen ze wat extra tijd om een paar lichamelijke onderzoeken te doen  of zelfs, röntgenfoto’s of MRI’s, en dan vertellen ze je wat er mis is. Vaak geven deze röntgenfoto’s straling af, en bij een MRI wordt vaak contrastvloeistof gebruikt en dit kan niet gedaan worden bij bijvoorbeeld zwangere vrouwen of bv door mensen die een pacemaker dragen.

Dit laat u vaak achter met meer vragen dan antwoorden, toch? Hoe komen ze tot deze conclusies? Wat is de functie en de gezondheid van uw lichaam? Wat heeft het probleem veroorzaakt? Hoe lang moet u de oefeningen doen? Zal je deze medicatie altijd nodig hebben? Etc etc..

We horen u en daarom gebruiken we andere zeer specifieke en objectieve scans om meer duidelijkheid en begrip te krijgen over wat er aan de hand is met u en uw functie van uw lichaam en uw gezondheid. “Onze cliënten zeggen vaak hoe opgelucht ze zich voelen nu ze echt kunnen zien wat er met hun lichaam aan de hand is en waar het probleem vandaan komt”, legt Annika, uw chiropractisch adviseur bij The Right Chiro, uit. Onze praktijk maakt al jaren gebruik van de MyoVision scan. Wij gebruiken deze scan om nog meer inzicht te krijgen in uw gezondheid en functie van uw spier- en zenuwstelsel.

trc afbeelding blog myovision explanation
trc afbeelding blog myovision

Als u bekend bent met The Right Chiro en onze content heeft gezien, dan bent u waarschijnlijk ook bekend met de term wervel subluxatie. Om uw geheugen op te frissen: Een wervel subluxatie is een gebied waar je wervelkolom disfunctioneert, wat leidt tot verstoring van de functie van je zenuwstelsel.


Met de MyoVision Scan kunnen we functiepunten in uw zenuwstelsel opsporen waar mogelijk storingen aanwezig zijn. De myovision meet de zenuwactiviteit en de spanning van de spieren die dan naast uw wervelkolom lopen. Dit geeft ons een indicatie of de spanning en zenuwprikkeling verhoogd of verlaagd is, en waar we kunnen zoeken naar de oorzaak van de afwijking.


De MyoVision scan is een van de scans die we doen, in combinatie met een gedetailleerde anamnese van uw gezondheid en een lichamelijk onderzoek door uw chiropractor.


We zeggen vaak: De myovision is een visualisatie van wat uw zenuwstelsel op dit moment doormaakt!

De MyoVision-scan is 100% veilig

Zoals we al zeiden, wordt er bij de scan geen gebruik gemaakt van straling of chemicaliën. We meten de activiteit van uw zenuwen en spieren. Deze activiteit wordt waargenomen, dus er wordt niets aan het lichaam afgegeven.

“Dit maakt de MyoVision volledig veilig te gebruiken voor iedereen, ook voor ouderen en zelfs zwangere vrouwen.” Zegt Justin, uw chiropractor bij The Right Chiro. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld röntgenstralen, die schadelijk kunnen zijn, zeker voor kwetsbare groepen.

 

Niet alleen bij klachten een MyoVision scan!

Veel mensen gaan pas naar een specialist als ze pijn hebben. Wij moedigen u aan om op controle te komen op momenten dat u geen klachten ervaart.

Beginnende beknelling kan dan worden opgespoord en behandeld voordat het zich verder ontwikkelt en klachten veroorzaakt. Het is immers veel beter om klachten te voorkomen dan ze te verhelpen, toch?

 

MyoVision Scan bij De Right Chiro.
Onze praktijk heeft de beschikking over state-of-the-art MyoVision Scans op onze locatie. Net zo belangrijk als de apparatuur, is de persoon die de apparatuur bedient en de resultaten interpreteren.

Bij The Right Chiro besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze medewerkers. Juist door onze medewerkers kunnen wij zoveel mensen helpen.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen om u te laten onderzoeken door onze toegewijde medewerkers.

Je voelt je gefrustreerd en ongelukkig met je gezondheid, met steeds dezelfde pijn die telkens weer terugkomt, waardoor je je gevangen voelt zonder een manier om te genezen! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg aan, we maken een op maat gemaakt zorgplan en adviseren je over goede gezondheidsgewoonten. We brengen je weer in contact met het vermogen van je eigen lichaam om te genezen, zodat je een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.