Wat kan een chiropractor voor jou doen?

Deel dit bericht

Picture of Cherie

Cherie

Ik vind dat de leden van onze samenleving zonder stem de meeste hulp nodig hebben, vooral omdat ze vaak niet kunnen spreken of zelf keuzes kunnen maken. Dit is wat mij drijft om de beste chiropractor te zijn voor zwangere vrouwen, kinderen en dieren, ja dieren zoals katten en honden.

Picture of Cherie

Cherie

Ik vind dat de leden van onze samenleving zonder stem de meeste hulp nodig hebben, vooral omdat ze vaak niet kunnen spreken of zelf keuzes kunnen maken. Dit is wat mij drijft om de beste chiropractor te zijn voor zwangere vrouwen, kinderen en dieren, ja dieren zoals katten en honden.

Doordat chiropractie erg populair aan het worden is, komen steeds meer mensen in aanraking met chiropractie. Hierdoor ontstaan er nieuwe mensen die met vragen zitten, wat kan een chiropractor eigenlijk voor je doen?

‘Chiropractie wordt steeds populairder in Nederland. En daar zijn goede redenen voor!’ Zegt Annika, de chiropractische adviseur bij The Right Chiro.


Hoewel er nog wel wat misvattingen bestaan, zo kent het grote publiek chiropractie vooral als rug dokter of van het zogenaamde “kraken”.  De term bottenkraker of kraker wordt dan ook vaak gebruikt voor chiropractoren. Deze term is echter niet correct. De chiropractor is een deskundige met veel kennis van het menselijk lichaam en kraakt dus zeker niet zomaar botten in je rug. Deze term komt van het poppend geluid dat gewrichten soms maken wanneer een chiropractor de stand van het gewricht corrigeert. Door het ontsnappen van wat lucht/gas uit het gewricht, kan een ” poppend ” geluid te horen zijn. Deze “knak” is onschuldig, maar heeft waarschijnlijk op veel mensen zo’n indruk gemaakt dat de chiropractor er een extra naam door heeft gekregen.

De chiropractor kraakt dus niet alleen botten in de rug, de chiropractor helpt mensen met allerlei gezondheidsproblemen, en de ervaring leert dat bijna elke klacht baat kan hebben bij de gespecialiseerde hulp van een ervaren chiropractor. Wat de meeste mensen niet weten over chiropractische zorg is dat het niet alleen gericht is op het verlichten van pijn, blessures, klachten en problemen, Chiropractie is ook gericht op het bereiken van een optimale gezondheid, voor zover dit voor ieder individu mogelijk is. Dit betekent dat een chiropractor niet alleen betrokken is bij gezondheidsproblemen, maar zeker ook gezonde individuen helpt gezond te blijven.

trc afbeelding blog golf sport tigerwoods
trc afbeelding blog football sport tombrady

“De chiropractor is de specialist op het gebied van preventie van klachten” zegt Justin, de chiropractor bij The Right Chiro. We krijgen steeds meer mensen die komen voor advies, oefeningen en ondersteuning bij het behouden van hun goede gezondheid. Dit zijn bijvoorbeeld (top)sporters, artiesten en leidinggevenden en managers  in het bedrijfsleven.

 Als een atleet hoger kan springen, harder kan rennen, meer gewrichten kan tillen, een betere balans heeft dan een wedstrijdsporter dan is de kans groter dat hij de gouden medaille krijgt of wordt gekozen voor een beter team. Of wanneer een artiest beter kan staan, geen pijn heeft om bepaalde houdingen langere tijd vol te houden, zijn been hoger kan leggen dan iemand anders, of wanneer de artiest of besluitvormer in het bedrijfsleven vrijer kan denken en creatiever kan zijn, zullen zij waarschijnlijk sneller en beter de klus klaren. Deze mensen zijn allemaal sterk afhankelijk van hun gezondheid en ze komen naar ons om zo gezond mogelijk te blijven!

De chiropractor houdt zich niet alleen bezig met klachten, het voorkomen van klachten is de specialiteit van chiropractie. Dus om de vraag te beantwoorden, wat kan chiropractie voor je betekenen, wij kunnen je helpen gezonder te worden, je lichaam optimaal te laten functioneren zodat je het leven leeft dat je verdient! 

 

Kan ik gewoon een chiropractor bezoeken? Ja, dat kan bij The Right Chiro waar we je helpen vinden wat de oorzaak van je problemen is, we helpen een plan te maken om je te helpen de problemen te overwinnen en je te begeleiden om je gezondheid te ondersteunen. Ohhja en vaak kunt u al binnen één tot enkele dagen bij ons terecht voor uw eerste afspraak!

U voelt zich gefrustreerd en ongelukkig met uw gezondheid, met dezelfde pijn die steeds weer terugkomt, waardoor u zich gevangen voelt met geen mogelijkheid om te genezen! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg, we stellen een op maat gemaakt zorgplan voor u op en adviseren u over goede gewoontes op het gebied van gezondheid. We brengen u weer in contact met het vermogen van uw eigen lichaam om te genezen, zodat u een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.