Wat is dat branderige gevoel?

Deel dit bericht

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin

We hebben het niet over de hete zon op onze huid in de zomer, of wanneer je te dicht bij het vuur of de verwarming zit in de winter. We hebben het over acid reflux. Is er een natuurlijke manier om er iets aan te doen?

 

Omgaan met zure reflux, dit is wat er gewoonlijk gebeurt.

Vaak, rennen mensen naar de over-the-counter medicijnen voor verlichting, maar het blijft terugkomen. 

Wat er dan meestal gebeurt, is dat ze naar een arts gaan en medicijnen voorgeschreven krijgen, die misschien verlichting geven, maar veel bijwerkingen hebben – vooral voor je hart, lever en nieren, plus het feit dat je de pil moet blijven gebruiken om de maagzuur weg te houden.

“Dan heb je het probleem zeker niet verholpen”, zegt Justin de Chiropractor bij The Right Chiro.

Vaak kan een verandering in voeding of lichaamsbeweging tijdelijk helpen. Het lichaam moet reageren op alles wat we eten en drinken, maar zelfs dan krijgen sommige mensen met de schoonste diëten nog steeds geen verlichting.


Bij The Right Chiro beginnen we met één ding: chiropractische correcties.


De correcties richten zich op het herstellen van de conditie van je zenuwstelsel door subluxaties in je wervelkolom op te heffen. 


Wist je dat er meer gevoelszenuwen in het spijsverteringsstelsel zitten dan ergens anders in het lichaam? Het werkt voortdurend hard om stress te verlichten en je te helpen goed te functioneren.

trc afbeelding blog maag acidreflux
trc afbeelding blog acidreflux burning

Er zijn talloze redenen waarom iemand zich na een maaltijd in brand kan voelen staan. Je kunt een slecht dieet hebben, de triggers zijn vaak voedsel dat zuur of vetrijk is, zoals citrusvruchten, tomaten, uien, koffie, kaas, pittig eten of te grote maaltijden.  Je hebt misschien niet genoeg beweging gedurende de dag. Of andere bronnen van brandend maagzuur zijn aspirine of ibuprofen, maar ook sommige kalmerende middelen en bloeddruk medicijnen. 


Al met al is dat branderige en pijnlijke gevoel in je maag, keel en borst niet normaal. “Pijn hebben zou niet normaal moeten zijn,” zegt Justin de Chiropractor bij The Right Chiro.

Als je het ooit hebt ervaren, dan weet je dat het niet leuk is.

We hebben ontelbare cliënten die bij ons binnen kwamen op zoek naar een succesvolle en natuurlijke manier om hun acid reflux onder controle te krijgen. Velen van hen zijn erg blij dat ze van hun probleem af zijn en meer energie hebben om het leven te leiden dat ze willen en verdienen. 

 

Dus als je lijdt aan maagzuur en je bent op zoek naar een natuurlijke, meer effectieve manier om je beter te voelen, je bent moe van de medicijnen en je wilt niet alle bijwerkingen, bel ons dan en zie wat chiropractische correcties voor jou kan betekenen.

Je voelt je gefrustreerd en ongelukkig met je gezondheid, met steeds dezelfde pijn die telkens weer terugkomt, waardoor je je gevangen voelt zonder een manier om te genezen! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg aan, we maken een op maat gemaakt zorgplan en adviseren je over goede gezondheidsgewoonten. We brengen je weer in contact met het vermogen van je eigen lichaam om te genezen, zodat je een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.