Wat ik voor Kerstmis wil… is geen stress meer!

Deel dit bericht

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin

De feestdagen in december zijn waarschijnlijk voor iedereen een van de meest hectische periodes van het hele jaar, vooral als je niet helemaal gezond bent.

 

Als we aan Kerstmis denken, associëren we het meestal met familietijd, etentjes, uitstapjes naar de winkels voor veel te veel eten, lange rijen in winkels voor cadeautjes, ondertussen te veel geld uitgeven, en oh! Vergeet niet alle versieringen en decoraties, en… veel ongewenste stress. “Stress van het vinden van het perfecte cadeau, stress van het vinden van een nieuw recept om op iedereen indruk te maken, stress van het staan in de lange rijen, stress van het sjouwen van alle boodschappen, stress omdat je tijd te kort komt, stress van al het plannen, stress omdat je door al die extra stress nog meer pijn in je rug hebt dan “normaal” ” zegt Justin de chiropractor bij de Right Chiro.

 

Soms is het gemakkelijk om onze gezondheid over het hoofd te zien, vooral als we ons laten meeslepen door de feestdagen en alle materiële dingen die we verzamelen die eigenlijk niet zo belangrijk zijn, of als een kip zonder kop rondrennen om alles klaar te krijgen voor de familiediners.

Met al die stress en dat rondrennen is het gemakkelijk om de behoeften van ons lichaam te verwaarlozen en dan zijn we vatbaarder voor ziek te worden. 


Vergeet niet gezond te eten, rust te nemen en voldoende tijd in uw drukke schema vrij te maken voor een bezoek aan de chiropractor. Chiropractie is een geweldige manier om een efficiënt lopend zenuwstelsel in stand te houden, dat uiteindelijk verantwoordelijk is voor het sterk houden van het lichaam, zodat het in staat is opportunistische microben die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken te bestrijden.

trc afbeelding christmas stress
trc afbeelding blog kerstmis stress

Iemand vroeg me onlangs wat ik dit jaar voor Kerstmis wilde hebben. Ik had echt geen idee wat ik wilde of nodig had aan materiële zaken, want ik heb alles wat ik echt nodig heb. Dus dacht ik een tijdje na over de vraag.  Nadat ik een paar seconden over de vraag had nagedacht, antwoordde ik dat het enige wat ik voor Kerstmis wil is een goede gezondheid.

Stel je voor dat je eerst goed voor jezelf zorgt, regelmatig beweegt, gezonde maaltijden maakt voor jou en je gezin, tussen de afspraken door tijd voor plezier en familie maakt, voldoende slaapt en regelmatig je chiropractor bezoekt.  Dan ben je beter in staat om alle extra stress in de feestdagen aan te kunnen. “Als je je beter kunt aanpassen aan stress, kun je veel meer van het leven genieten, leef je gezonder, gelukkiger en meer voldaan. ” zegt Justin de chiropractor bij de Right Chiro.

 

Als chiropractor wil ik deze gelegenheid aangrijpen om je eraan te herinneren hoe belangrijk het is om voor je lichaam te zorgen, zodat jij voor je gezin kunt zorgen en zodat je niet overweldigd wordt door de feestdagen.

 

Dus bel ons om te zien hoe we u kunnen helpen met uw vakantiestress. Ik hoop dat iedereen een fijne kerst heeft en een gezond en gelukkig nieuwjaar.

Je voelt je gefrustreerd en ongelukkig met je gezondheid, met steeds dezelfde pijn die telkens weer terugkomt, waardoor je je gevangen voelt zonder een manier om te genezen! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg aan, we maken een op maat gemaakt zorgplan en adviseren je over goede gezondheidsgewoonten. We brengen je weer in contact met het vermogen van je eigen lichaam om te genezen, zodat je een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.