Wat hebben Madonna en Barack Obama gemeen?

Deel dit bericht

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin

Beiden kunnen niet zonder hun chiropractor.

Over Madonna gesproken, nu ze ruim over de 50 is, weet Madonna heel goed wat ze moet doen om optimaal voor haar lichaam te zorgen. Ze vertrouwt op haar chiropractor, naast andere professionals, om optimaal te kunnen presteren. Dit is ook de reden waarom Madonna bij elk optreden haar eigen chiropractor laat invliegen. Haar belangrijkste reden om op haar chiropractor te vertrouwen is dat hij haar helpt sneller te herstellen van al haar shows. “Dit is een goed voorbeeld van het niet verhelpen van symptomen, maar juist het voorkomen ervan.” Zegt Justin, de chiropractor bij The Right Chiro.

Voor degenen die nog niet overtuigd zijn en misschien denken dat “beroemdheden” meer vreemde dingen doen; politieke leiders zijn ook grote fans en supporters van chiropractie en laten zich regelmatig controleren op wervel subluxatie door een chiropractor. Het bekendste voorbeeld hiervan is Donald Trump. Zijn persoonlijke vriend en chiropractor Dr. E. Kaplan is altijd bezig met het opbouwen van zijn optimale gezondheid. Dr. E. Kaplan is mede verantwoordelijk voor de energie die Donald Trump op zijn 70ste nog steeds heeft. En wat zijn vroegere tegenhanger, Barack Obama betreft, ook hij is een groot voorstander van het belang van chiropractische zorg. Hij had zelfs chiropractische zorg in zijn tekst voor Obamacare. “Zoals u weet, is chiropractische zorg relatief goedkoop, vrij van medicijnen, niet-invasief, en is aangetoond dat het een positieve invloed heeft op de gezondheid van patiënten. Ik geloof dat er stappen moeten worden ondernomen om de belangrijke zorg die chiropractors verlenen te erkennen.”

trc afbeelding blog
trc afbeelding blog arnold schwarzenegger quote

Laten we nu eens kijken naar professionele atleten, een goed voorbeeld is Novak Djokovic die zelfs tijdens de finale van de US Open tegen Roger Federer door zijn chiropractor liet behandelen. Ik weet zeker dat jullie allemaal de uitkomst van die wedstrijd kennen. Hij won de finale…. Aan de andere kant wordt Roger Federer ook regelmatig geholpen door een chiropractor. 


Een ander goed voorbeeld is top tennisster Venus Williams, winnares van vele wedstrijden waaronder Grand Slams, die beweert dat ze veel van haar veerkracht te danken heeft aan regelmatige bezoeken aan haar chiropractor.


Dus de tenniswereld is zich zeer bewust van het belang van chiropractie en hoe het hen kan helpen optimaal te functioneren.

Zelfs de snelste man ter wereld, Usain Bolt, vertrouwt op chiropractische zorg om in topvorm te zijn. Nogmaals, zijn chiropractoren helpen hen niet alleen met klachten, ze zijn vooral belangrijk bij het voorkomen van blessures en het in optimale conditie houden van zijn lichaam. 


Al deze mensen die zwaar leunen op hun lichaam en geest om maximaal te presteren, vertrouwen allemaal op de hulp van allerlei professionals, en allemaal kiezen ze voor chiropractische zorg. Het is belangrijk te benadrukken dat zij dit niet alleen doen om hun klachten te genezen, maar ook om deze te voorkomen en optimaal voorbereid te zijn op wat er ook op hun pad komt. Al deze top performers vertrouwen op chiropractors om hun absolute top te bereiken.

 

The Right Chiro heeft een groot aantal (top)sporters en zakenmannen en gezinnen onder haar cliënten. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat zij optimaal kunnen presteren. Het feit dat al deze high performers bij ons blijven komen geeft aan dat wij hen echt kunnen helpen om beter te presteren, in hun spel, hun werk, of hun thuis- en gezinsleven.


Wij maken voor u een specifiek en volledig op maat gemaakt programma. Na een grondig onderzoek brengen we samen de gebieden in kaart waarop je winst kunt boeken. Daarna gaan we aan de slag, zodat u optimaal kunt presteren. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Bel, mail of app ons om uw gratis gezondheids oriëntatie telefoongesprek in te plannen.

Je voelt je gefrustreerd en ongelukkig met je gezondheid, met steeds dezelfde pijn die telkens weer terugkomt, waardoor je je gevangen voelt zonder een manier om te genezen! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg aan, we maken een op maat gemaakt zorgplan en adviseren je over goede gezondheidsgewoonten. We brengen je weer in contact met het vermogen van je eigen lichaam om te genezen, zodat je een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.