Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Scoliose Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Is er een behandeling mogelijk bij scoliose in Tilburg?

Scoliose wordt in de medische wereld ook wel ´zijwaartse wervelkolomkromming´ genoemd. Dit is dan ook letterlijk wat scoliose inhoudt. De wervelkolom is scheef gegroeid. Vaak is dit een aangeboren afwijking aan de wervelkolom, maar uit dit zich pas in de kindertijd. Een kenmerk van scoliose is bijvoorbeeld een beenlengteverschil. Scoliose hoeft bij kinderen nog niet direct tot pijnklachten te leiden. Dit kan wel het geval zijn op latere leeftijd, helemaal als scoliose later is ontstaan. Het is daarom voor iedereen met scoliose in Tilburg van belang om een goede behandeling te vinden. Als deze behandeling zo vroeg mogelijk wordt gestart, zijn pijnklachten op latere leeftijd te voorkomen.  

Behandel scoliose klachten in Tilburg met chiropractie

Als u scoliose klachten in Tilburg door middel van chiropractie wilt laten behandelen, dan is het belangrijk om hier al op jonge leeftijd mee te beginnen. Dus ook kinderen met scoliose klachten kunnen al behandeld worden. De chiropractor zal eerst goed onderzoek doen naar hoe de scoliose gevorderd is en rekening houden met de richting die de wervelkolom maakt. 

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Scoliose in Tilburg door The Right Chiro laten behandelen

Heeft u of één van uw gezinsleden scoliose in Tilburg? Dan kan chiropractie een goede behandeling zijn om eventuele ernstige klachten te vermijden. Wij hebben zelfs voor gezinnen een onderhoudspakket, waardoor niet alleen uw gezinsleden met scoliose behandeld worden. Chiropractie is voor vele klachten gezond en goed om uw gezondheid op peil te houden, ook als u verder geen klachten heeft. 

Op onze website kunt u direct een afspraak met ons maken voor een intake, maar u mag ook altijd contact met ons opnemen als u meer informatie wilt over chiropractie.

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.