Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Koliek Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Hoe kunt u en koliek in Tilburg het beste laten behandelen?

Een koliek is een aandoening van krampen in de organen. Vooral maag- en darmklachten worden met een koliek gelinkt, maar het kunnen net zo goed de urinewegen zijn. Een koliek is een kramp, ook wel spasme genoemd, van het gladde spierweefsel in de organen. Een koliek bij volwassenen duidt ook vaak op galstenen of nierstenen. Kleine kinderen en baby´s kunnen ook last van een koliek krijgen, vaak tot wanhoop van de ouders. Kinderen kunnen zo uren of zelfs dagenlang huilen zonder duidelijke aanwijsbare reden. Een koliek kan medisch behandeld worden, maar u kunt hiernaast ook een chiropractor bezoeken. 

Wat kan een chiropractor bij koliek klachten in Tilburg doen?

In sommige gevallen is het gewoon nodig dat u zich met een koliek door een arts laat behandelen. Kan een arts verder ook niet veel meer doen dan enkel symptoombestrijding? Dan is het zeer aan te raden om eens met The Right Chiro contact op te nemen. U krijgt bij ons een chiropractie behandeling. De basis van onze behandeling, is dat er een blokkade in uw lichaam is, waardoor het lichaam niet in balans is. 

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Behandel een koliek in Tilburg door The Right Chiro

Iedereen die last heeft van een koliek in Tilburg, kan zich laten behandelen door de chiropractors van The Right Chiro. Ook als u een baby of kleine kinderen met een koliek heeft, dan kunt u hiervoor een afspraak met ons maken. Ook voor hen is chiropractie niet gevaarlijk en zelfs gezond voor lichaam en geest. 

Wilt u meer weten over hoe wij een koliek door middel van chiropractie behandelen? Of wilt u direct een afspraak maken voor een intake? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact op. Ook via onze website, kunt u direct een afspraak met ons maken. 

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.