Ik ben gezond, dus waarom zou ik naar een chiropractor gaan?

Deel dit bericht

Picture of Andy

Andy

Ik ben Andy, ik ben een geboren en getogen Nederlandse chiropractor woonachtig in Den Bosch.
Omdat ik altijd erg actief ben geweest met vechtsporten, voornamelijk BJJ (brazilian Jiu Jitsu) heb ik door de jaren heen een aantal zware klappen en stress opgevangen. Nadat ik naar een chiropractor ben gegaan en geleerd heb wat het is en wat voor effect het heeft op mijn gezondheid en prestaties, wil ik anderen helpen en mogelijkheden creëren voor mensen om hetzelfde te ervaren.

Picture of Andy

Andy

Ik ben Andy, ik ben een geboren en getogen Nederlandse chiropractor woonachtig in Den Bosch.
Omdat ik altijd erg actief ben geweest met vechtsporten, voornamelijk BJJ (brazilian Jiu Jitsu) heb ik door de jaren heen een aantal zware klappen en stress opgevangen. Nadat ik naar een chiropractor ben gegaan en geleerd heb wat het is en wat voor effect het heeft op mijn gezondheid en prestaties, wil ik anderen helpen en mogelijkheden creëren voor mensen om hetzelfde te ervaren.

Als we niet van tijd tot tijd aan onze gezondheid worden herinnerd, is de kans veel groter dat we die als vanzelfsprekend beschouwen en laten verslechteren.

 

Dit betekent vaak dat wanneer uw gezondheid langzaam verslechtert, u dit niet merkt totdat het te laat is en u chronische pijn heeft. Veel mensen hebben de neiging om dingen op de lange duur te laten verslappen. Daarom zijn er bijvoorbeeld regels over werktijden of gebruiken veel mensen reminders in hun kalender om bepaalde afspraken niet te vergeten. Bent u ooit de tandartspraktijk uitgelopen en vergeten om een volgende afspraak te maken? En een jaar later wordt u eraan herinnerd omdat u een gaatje in uw tand voelt. “Ik ben bang van wel”, zegt Annika, de chiropractisch adviseur bij The Right Chiro.

 

De essentie van een bezoek aan een chiropractor ligt niet in het snel van de pijn afkomen. Natuurlijk, is de chiropractor een van de meest succesvolle specialisten als het gaat om het verzorgen van rug/nek/schouder/hoofdpijn klachten. Niet alleen acute en chronische klachten kunnen worden aangepakt door de chiropractor, maar het voorkomen en vermijden van klachten staat bij de chiropractor centraal.

De grootste winst van een bezoek aan een chiropractor wordt eigenlijk bereikt wanneer u een langere relatie met uw chiropractor opbouwt. Vooral met regelmatige sessies kan uw gezondheid gedurende lange tijd in de gaten worden gehouden en verbeterd. Hij of zij wordt dan uw persoonlijke coach en bewaarder van uw gezondheid.

 

U kent wellicht het gezegde dat alles mooier wordt met aandacht. Deze uitspraak is niet uit de lucht gegrepen. Het is min of meer als volgt uit te leggen: door de motor van uw auto regelmatig te controleren en hem regelmatig van nieuwe olie te voorzien, houdt u hem in goede conditie. Net zoals u twee keer per dag uw tanden poetst en flost om gaatjes te voorkomen. Of wanneer u regelmatig naar de sportschool gaat en gezond eet om een fitte conditie te behouden.

hurts
featured image

Hetzelfde geldt voor uw lichaam en geest. Uw gezondheid is niet statisch, het is een toestand die eerst moet worden gecreëerd en vervolgens onderhouden.

De chiropractor helpt mensen met allerlei gezondheidsproblemen. Chiropractische zorg is niet alleen gericht op het verlichten van pijn, blessures, klachten en problemen. Chiropractie is ook gericht op het bereiken van een optimale gezondheid. “Dit wordt misschien wel gezien als het grootste voordeel van een bezoek aan een chiropractor.” zegt Justin de Chiropractor bij The Right Chiro.

 

Waarom zou u naar een Chiropractor gaan als u geen klachten heeft? Deze vraag is bijna hetzelfde als de vraag wat de voordelen van een goede gezondheid zijn. U bezoekt een chiropractor omdat deze medisch deskundige u kan bijstaan in uw streven naar een optimale gezondheid

Bezoek regelmatig onze chiropractor bij de Right Chiro, zodat u (opnieuw) gecontroleerd wordt door een deskundige die u kan helpen uw gezondheid de aandacht te geven die het verdient. Boek nu uw afspraak.

U voelt zich gefrustreerd en ongelukkig met uw gezondheid, met dezelfde pijn die steeds weer terugkomt, waardoor u zich gevangen voelt met geen mogelijkheid om te genezen! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg, we stellen een op maat gemaakt zorgplan voor u op en adviseren u over goede gewoontes op het gebied van gezondheid. We brengen u weer in contact met het vermogen van uw eigen lichaam om te genezen, zodat u een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.