Expert chiropractische zorg

Hoe werkt het internet in uw lichaam?

Deel dit bericht

Andy

Andy

Ik ben Andy, ik ben een geboren en getogen Nederlandse chiropractor woonachtig in Den Bosch.
Omdat ik altijd erg actief ben geweest met vechtsporten, voornamelijk BJJ (brazilian Jiu Jitsu) heb ik door de jaren heen een aantal zware klappen en stress opgevangen. Nadat ik naar een chiropractor ben gegaan en geleerd heb wat het is en wat voor effect het heeft op mijn gezondheid en prestaties, wil ik anderen helpen en mogelijkheden creëren voor mensen om hetzelfde te ervaren.

Andy

Andy

Ik ben Andy, ik ben een geboren en getogen Nederlandse chiropractor woonachtig in Den Bosch.
Omdat ik altijd erg actief ben geweest met vechtsporten, voornamelijk BJJ (brazilian Jiu Jitsu) heb ik door de jaren heen een aantal zware klappen en stress opgevangen. Nadat ik naar een chiropractor ben gegaan en geleerd heb wat het is en wat voor effect het heeft op mijn gezondheid en prestaties, wil ik anderen helpen en mogelijkheden creëren voor mensen om hetzelfde te ervaren.

We weten dat veel mensen hun internet thuis regelmatig upgraden naar andere opties, zoals ziggo sport.  Daarom leek het ons een goed idee om u en andere leden van onze gemeenschap te informeren over een andere belangrijke verbinding die goed is om in de gaten te houden, namelijk uw verbinding met uw vermogen om te genezen.


We hebben dit allemaal wel eens meegemaakt, u zit tv te kijken en plotseling wordt uw tv onderbroken, het signaal valt weg, of u werkt thuis, u zit in een vergadering en BOEM, het internet valt uit. Wat gebeurt er als dit in uw lichaam gebeurt?

Wanneer er een verstoring optreedt in de manier waarop uw zenuwstelsel functioneert, kan dit een ingrijpend effect hebben op uw lichaam. Deze verstoring wordt meestal een wervelsubluxatie genoemd. Een wervelsubluxatie verstoort de signalen van uw hersenen naar uw lichaam, wat leidt tot een onjuiste werking van bepaalde gebieden die het controleert en coördineert. Dit kan hoofdpijn, rugpijn, spierkrampen, evenwichtsstoornissen, slaapproblemen of zelfs een slechte werking van het immuunsysteem tot gevolg hebben. “Als u een subluxatie heeft, verliest u de verbinding met uw vermogen om te genezen”, zegt Justin, de eigenaar en chiropractor van The Right Chiro.

trc afbeelding blog kabel hart
trc afbeelding blog connect puzzels

Uw wervelkolom beschermt normaal gesproken uw zenuwstelsel tegen schade van buitenaf. Een wervelsubluxatie treedt op wanneer de wervels in uw rug een verkeerde stand hebben of niet goed functioneren. Soms raken uw wervels uit balans ten opzichte van de wervels erboven of eronder. Dit veroorzaakt de verstoring van de functie van uw zenuwen. Dit verstoort veel van de boodschappen van uw hersenen die naar verschillende delen van uw lichaam worden verstuurd. De boodschappen van uw hersenen zijn van vitaal belang voor uw gezondheid en de verbinding met uw vermogen om te genezen.

Bij The Right Chiro controleren we uw wervelkolom elke keer dat u komt, zodat u er zeker van kunt zijn dat de verbinding van genezing in stand wordt gehouden. Uw chiropractor zal dan alle gedetecteerde wervelsubluxaties corrigeren. De correctie van de wervelsubluxaties is een krachtig middel om uw zenuwstelsel weer goed te laten functioneren en een chiropractor moet worden gezien als een belangrijk lid van het professionele gezondheidsteam van uw gezin.


We hebben allemaal wel eens van die telefoontjes gehad, waarbij een internetbedrijf probeert uw nieuwe provider te worden door u een deal aan te bieden die beter is dan wat u nu heeft. Meestal stel ik de vraag: “Wat zal het voordeel zijn van deze verandering?” en het antwoord is meestal een betere internetverbinding zodat ik beter kan vergaderen, streamen of gamen. Stel u voor dat u dit zou kunnen hebben voor uw lichaam. Stelt u zich eens voor dat u een sterkere en beter gestuurde stroom van berichten tussen uw hersenen en lichaam zou hebben. Wat zou dit betekenen voor uw gezondheid? Minder pijn, beter slapen, meer energie. Klinkt dit als iets waar u baat bij zou kunnen hebben?


“Ik weet dat chiropractors jaren spenderen aan het perfectioneren van technieken op universiteiten en seminars, zodat ze wervelsubluxatie kunnen identificeren en corrigeren. De verbinding met uw vermogen om te genezen herstellen.” zegt Annika, uw chiropractisch adviseur bij The Right Chiro. 


Als een chiropractor, houdt uw chiropractor zich voortdurend bezig met de problemen van “betere verbindingen” en “betere signalen”. Je zenuwstelsel is in sommige opzichten theoretisch vergelijkbaar met een internetprovider, die signalen uitzendt naar een aantal huizen of bedrijven over de hele wereld. Uw hersenen, die kunnen worden beschouwd als de internetprovider, ze zenden voortdurend signalen via uw zenuwstelsel naar verschillende organen en cellen in uw lichaam. Uw organen en cellen die regelmatig signalen van uw hersenen ontvangen, kunnen worden vergeleken met de huizen en bedrijven. Uw chiropractor is de “technicus” die uw “internetsignaal” sterk houdt en u verbonden houdt met uw vermogen om te genezen. 


Kunt u zich voorstellen wat een sterkere en beter ondersteunde internetverbinding zou doen voor uw plezier of uw carrière als u vanuit huis werkt? Wij bij The Right Chiro kunnen u helpen met uw eigen sterke en betrouwbare verbinding, een verbinding met uw vermogen om te genezen, zodat u optimaal kunt functioneren en presteren! Laat uw wervelkolom vandaag nog controleren door onze gekwalificeerde chiropractor, door nu een afspraak met ons te maken.

U voelt zich gefrustreerd en ongelukkig met uw gezondheid, met dezelfde pijn die steeds weer terugkomt, waardoor u zich gevangen voelt met geen mogelijkheid om te genezen ! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg, we stellen een op maat gemaakt zorgplan voor u op en adviseren u over goede gewoontes op het gebied van gezondheid. We brengen u weer in contact met het vermogen van uw eigen lichaam om te genezen, zodat u een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!