Droomt u er wel eens over hoe wonderbaarlijk levende wezens eigenlijk zijn?

Deel dit bericht

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin

Als u ooit de tijd neemt om na te denken over de vele uitdagingen die alle levensvormen moeten overwinnen om op deze krankzinnige planeet te overleven, zult u de schoonheid van deze complexe taak pas echt beginnen te waarderen.

Of we het nu hebben over eenvoudige of complexe organismen, we moeten allemaal een unieke manier vinden om ons aan te passen aan onze directe omgeving of anders houden we op om te bestaan. De mens past ook in dit systeem en moet altijd slimme manieren vinden om zich aan te passen aan de milieu-omstandigheden. Bacteriën en virussen zijn veruit in de meerderheid bij de grotere dieren en mensen op deze planeet. De meeste grotere dieren kunnen vrij goed overleven in de jungle van microben die hen omringt. 

trc afbeelding blog bacterien

“Alle levende dingen hebben een aangeboren intelligentie die hen helpt zich aan te passen aan veranderende omstandigheden in hun omgeving” zegt Justin de Chiropractor bij The Right Chiro. Zonder dit soort innerlijke wijsheid zou een levend wezen niet lang kunnen overleven.

trc afbeelding blog zenuwen lichaam

Chiropractors hebben, vanwege hun educatieve achtergrond, een zeer diepe waardering voor de innerlijke wijsheid die in ieder levend mens aanwezig is. Chiropractie is gebaseerd op de logische stelling dat er altijd een aangeboren intelligentie in je lichaam aanwezig is. Alle chemie en fysiologie die een natuurlijke voorwaarde is voor het bestaan van menselijk leven, wordt rechtstreeks door onze hersenen georkestreerd via minuscule zenuwvezels volgens het plan dat de aangeboren intelligentie heeft om op onze omgeving te reageren. Deze zenuwvezels lopen van de basis van je hersenen door je ruggenmerg naar buiten via je ruggenmergzenuwen die uit je ruggenmerg komen en zich verder uitstrekken naar alle delen van je lichaam. Chiropractors hebben als bijzonder professioneel doel regelmatig de uitlijning van de wervelkolom te controleren. Wanneer uw wervels niet functioneren zoals ze bedoeld zijn, kunnen ze de uitgaande ruggenmergzenuwen, die tussen uw botten door lopen hinderen. Ruggenmergzenuwen die worden onderdrukt door een verkeerde uitlijning (wervelsubluxatie) kunnen de goede werking van uw ruggenmerg verstoren.

Zenuwen van je ruggenmerg die verstoord zijn door wervelsubluxatie functioneren niet goed, waardoor belangrijke boodschappen van je hersenen worden verstoord. Deze situatie zorgt ervoor dat je aangeboren of innerlijke wijsheid wordt verbroken van bepaalde delen van je lichaam en dit kan er direct voor zorgen dat u problemen heeft om u aan te passen aan uw omgeving. Dit uit zich op verschillende manieren, maar brengt altijd symptomen met zich mee, variërend van rug- en nekpijn tot problemen met je maag of met slapen.

 

De filosofie achter chiropractie leert dat door de juiste chiropractische correcties toe te passen, uw zenuwstelsel uw aangeboren intelligentie beter in staat kan stellen om altijd aanwezig te zijn, zodat uw lichaam zich voortdurend kan aanpassen aan zijn steeds veranderende omgeving. 

trc afbeelding blog kind licht indruk
trc afbeelding blog kind lichtbvol indruk

Chiropractie is een geweldige manier om u te helpen uw vitale verbinding met uw aangeboren intelligentie te behouden die u in staat stelt voortdurend aan te passen aan uw natuurlijke omgeving. “Elke keer als ik denk aan de aangeboren intelligentie die in een levend persoon zit, ben ik dankbaar dat ik in de chiropractie werk, en ik ben nog dankbaarder dat ik een chiropractische cliënt ben die regelmatig chiropractische zorg blijf krijgen waardoor ik in de juiste vorm blijf om me goed aan te passen” zegt Annika de chiropractische adviseur bij The Right Chiro. 


Dus waarom wachten tot uw lichaam niet meer in staat is om zich aan te passen aan uw omgeving? Maak vandaag nog een afspraak met ons en kijk hoe wij u kunnen helpen om uw vermogen om te genezen te herstellen. 

U voelt zich gefrustreerd en ongelukkig met uw gezondheid, met dezelfde pijn die steeds weer terugkomt, waardoor u zich gevangen voelt met geen mogelijkheid om te genezen ! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg, we stellen een op maat gemaakt zorgplan voor u op en adviseren u over goede gewoontes op het gebied van gezondheid. We brengen u weer in contact met het vermogen van uw eigen lichaam om te genezen, zodat u een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.