Expert chiropractische zorg

De enige echte drugsvrije weg naar gezondheid en welzijn

Deel dit bericht

Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin

In de huidige cultuur is het gemakkelijk om onmiddellijke bevrediging te krijgen. Maar is dat wel het gezondste wat je kunt doen als het om gezondheid gaat?

 

Ik weet zeker dat we allemaal wel eens last hebben gehad van rugpijn of hoofdpijn. We krijgen allemaal te horen, hier neem deze pil (pijnstillers) en je zult geen pijn meer hebben. En elke keer dat je een pil of pijnstiller neemt, weet je diep van binnen dat dit niet helpt voor het probleem zelf. “Het is alleen maar het symptoom bestrijden…” zegt Annika de chiropractisch adviseur bij The Right Chiro.

Natuurlijk is het goed om een pijnstiller te nemen als je een belangrijke vergadering hebt en je moet functioneren en productief zijn. Maar is het gezond om dat dagelijks te moeten doen, alleen maar om de dag door te komen? Nee! Natuurlijk niet. En zeker niet als je meerdere keren per dag pijnstillers moet nemen of een paar verschillende soorten. En dan is de volgende stap vaak dat je pillen zou moeten nemen om je maag te beschermen, of een pil om de andere pil die je hebt gekregen tegen te gaan… etc etc… Allemaal hebben we dat al eens meegemaakt of kennen we op z’n minst iemand in onze directe omgeving die dat doet. Maar wat als we nu eens een beetje wisten hoe ons lichaam werkt? Zouden we deze neerwaartse spiraal kunnen stoppen voor onszelf en onze geliefden?

trc afbeelding blog medicijnen dokter
trc afbeelding blog jenga

Het was vijftien jaar geleden of zo, toen ik voor het eerst naar een chiropractor ging. Ik dacht vroeger dat ik onoverwinnelijk was, zoals de meeste jonge mensen. Ik kon buiten spelen, in bomen klimmen, op mijn fiets rondracen en een aantal keren vallen en ik zou in orde zijn of misschien een paar schrammetjes oplopen, totdat… ik achterover viel in een lege vijver. Ik voelde een ongelooflijke pijn in mijn hele rug en nek. Het was zo pijnlijk dat het moeilijk was om te ademen.

Heel aarzelend, ging ik uiteindelijk naar een chiropractor. Gelukkig stond mijn moeder erop dat ik het zou gaan proberen. Als ik het aan mijzelf had overgelaten, zou ik TE sceptisch zijn geweest om het zelfs maar te proberen, omdat ik al zoveel therapieën had geprobeerd. Wat die chiropractor voor mij deed en uitlegde veranderde mijn leven voor altijd. Ik leerde dat de enige echte medicijnvrije benadering van gezondheid was om voor mijn zenuwstelsel te zorgen. Je hersenen controleren alles wat je lichaam doet en alles wat het ervaart via het zenuwstelsel. Je zenuwstelsel begint in je hersenen en loopt via 24 botten in je ruggengraat naar beneden. Die botten in de ruggengraat beschermen het ruggenmerg. Als ze ongezond zijn of niet goed bewegen, heeft dat een negatieve invloed op de functie van het zenuwstelsel, precies het systeem dat alles in je lichaam bestuurt.

 

Sinds ik met chiropractische zorg ben begonnen, neem ik natuurlijk geen medicijnen meer, en dat heb ik de afgelopen 15 jaar ook niet hoeven doen. Ik heb ook gemerkt dat na blessures of valpartijen, ik sneller en beter genees. Ik functioneer beter. Ik slaap beter.

 

Elk deel van mijn ervaring in het leven is verbeterd en geoptimaliseerd. Als er niets interfereert met dat zenuwstelsel, dan ben ik vrij om goed te functioneren.

Als dat is waar u in geïnteresseerd bent, dan moet u ons eens bezoeken bij The Right Chiro – waar we duizenden cliënten hebben geholpen een gelukkiger, gezonder en meer voldaan leven te leiden. Bel ons en ontdek hoe we u en uw gezin kunnen helpen.

Je voelt je gefrustreerd en ongelukkig met je gezondheid, met steeds dezelfde pijn die telkens weer terugkomt, waardoor je je gevangen voelt zonder een manier om te genezen! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg aan, we maken een op maat gemaakt zorgplan en adviseren je over goede gezondheidsgewoonten. We brengen je weer in contact met het vermogen van je eigen lichaam om te genezen, zodat je een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!