Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Chiropractor Dongen

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

The Right Chiro: chiropractor Dongen

The Right Chiro is een chiropractor Dongen die u van (langdurige) pijnklachten af kan helpen. Wij richten ons hierbij op een pijnvrij, gelukkig én gezond leven. De behandeling beginnen we altijd met een uitgebreid consult. Wij ontdekken wat de oorzaak is van uw klachten en hoe chiropractie u hier bij kan helpen. Vervolgens helpen we u om slimmere keuzes te maken wat betreft uw gezondheid. Hierdoor voorkomen we dat klachten in de toekomst terugkeren. Tot slot mag u lid worden van onze besloten gemeenschap. Deze gemeenschap bestaat uit gezondheidsexperts en lotgenoten die u steun en antwoord op uw vragen bieden. 

Chiropractie Dongen is geschikt voor mensen van allerlei leeftijden

Chiropractie Dongen is geschikt voor mensen van allerlei leeftijden. Zelfs baby’s en kinderen zijn van harte welkom bij The Right Chiro voor een behandeling op maat. Daarnaast kunnen wij helpen bij een breed scala aan klachten. U kunt hier meer over lezen op onze website en uiteraard contact met ons opnemen als u wilt weten of wij u kunnen helpen. 

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Telefonische intake bij de chiropractor in Dongen

Voor meer informatie kunt u verder lezen op de website of de chiropractor in Dongen een bericht sturen via de WhatsApp. Nieuwe klanten bieden wij bovendien een gratis eerste intake aan. Deze intake wordt telefonisch gehouden en duurt ongeveer een kwartier. Binnen deze tijd vertelt u ons precies wat uw klachten zijn.

Wij zullen vervolgens een indicatie maken van de behandeling die wij u kunnen bieden. Wilt u per direct van uw klachten afgeholpen worden? Wacht dan niet langer en contacteer The Right Chiro vandaag nog.

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.