Bent u rijk?

Deel dit bericht

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin

Als we het over rijkdom hebben, denken we allemaal meteen aan financiële rijkdom. Natuurlijk is financiële gezondheid heel belangrijk, MAAR er is er één die nog belangrijker is in ons leven.

 

De rijkdom waar we het hier over hebben is natuurlijk uw gezondheid. Ik weet zeker dat u de quote gehoord heeft, “The First Wealth is Health.” ~ Ralph Waldo Emerson. We horen het en denken, ja, het klinkt geweldig… en dan gaan we verder. Maar laten we het eens aandachtiger bekijken.

 

We hebben een cliënt die een zeer rijke zakenman is en meerdere succesvolle bedrijven runt. Ook al had hij een groot banksaldo, toch werkte hij graag hard om meer geld te verdienen voor hem en zijn gezin. Nadat hij zichzelf jarenlang te veel had opgejaagd met werken ontwikkelde hij verschillende gezondheidsproblemen en kwam uiteindelijk bij ons voor hulp. Na het afronden van zijn eerste fase van de zorg, waarin we een gespecialiseerd zorgplan voor hem maakten, had hij geweldige resultaten en op een dag vertelde hij ons een interessante analogie met betrekking tot zijn gezondheid en rijkdom.

Hij zei: “Mijn financiële rijkdom stelt me in staat een bepaalde levensstijl te leiden: Ik en mijn gezin wonen in ons droomhuis, we gaan op dure vakanties, eten in de beste restaurants en slagen er nog steeds in om geld te geven aan hun favoriete goede doelen.”

 

Toen hij zijn gezondheid verloor, besefte hij dat zijn gezondheid net zo, als niet nog belangrijker was om zijn levensstijl te behouden. Zijn gezondheid stelde hem in staat zo goed mogelijk te functioneren en alle dingen te doen waar hij van genoot, zoals uit zijn zeer lage sportwagen stappen of zelfs zoiets simpels als een strandwandeling maken met zijn gezin.

trc afbeelding blog wealth health
trc afbeelding blog health wealth

Hij concludeerde dat er een verband is tussen je gezondheid rekening en je vermogensrekening. Je vermogensrekening is verantwoordelijk voor het vereffenen van al je doorlopende financiële lasten, zoals huur, eten, rekeningen, enz. Terwijl je gezondheid rekening al je gezondheid schulden moet vereffenen zoals bacteriën en virussen, slechte lichaamshouding, subluxaties en alle gevolgen die ze geven.

 

Zonder de capaciteit te hebben om om te gaan met de chemische, emotionele en fysieke stressoren van het leven, ontwikkel je een zwak immuunsysteem, en bv pijn in je nek en rug of slaapproblemen, etc etc.

Op een gegeven moment ontwikkel je een TE grote gezondheids schuld en kan je lichaam de rekening niet meer vereffenen. Chiropractische zorg en aandacht voor je levensstijl stressoren helpt je om weer controle te krijgen over je gezondheid rijkdom. 

 

Als je eenmaal beseft dat gezond blijven, net als rijk blijven, iets is waar voortdurend aan gewerkt moet worden, wordt het leven een stuk makkelijker. 

Dus wacht niet tot je rijkdom te laag wordt, bel ons om uit te vinden hoe we je kunnen helpen met je gezondheid rijkdom bij The Right Chiro.

Je voelt je gefrustreerd en ongelukkig met je gezondheid, met steeds dezelfde pijn die telkens weer terugkomt, waardoor je je gevangen voelt zonder een manier om te genezen! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg aan, we maken een op maat gemaakt zorgplan en adviseren je over goede gezondheidsgewoonten. We brengen je weer in contact met het vermogen van je eigen lichaam om te genezen, zodat je een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.