3 Geheimen voor succes!

Deel dit bericht

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin

Organisatie, vastberadenheid en veerkracht zijn een van de vele sleutels tot succes. Maar hoe vertaalt zich dit naar jouw gezondheid?

 

Als ik zeg Succes denken de meeste mensen aan financieel succes, success in sport of zaken of misschien in status. Niet veel mensen zien hun gezondheid als een succes doel. “Zelfs als we onze gezondheid verliezen geven we er vaak geen prioriteit aan totdat het te laat is”, zegt Annika, de chiropractisch adviseur bij The Right Chiro. Pas wanneer we het zover laten komen dat het je werk beïnvloedt, of wanneer het invloed heeft op hoe jij je weekenden doorbrengt, wanneer je familietijd moet overslaan omdat je rug te pijnlijk is om zelfs maar de kinderen op te tillen, of wanneer je niet met vrienden en familie uit kunt gaan omdat je niet te lang kunt staan of zitten. Pas dan, wanneer je leven zodanig wordt beïnvloed dat je niet meer kan functioneren en de dingen kan doen die je graag doet, pas dan worden er acties ondernomen.

 

Maar wat als ik je vertel dat je niet zo lang hoeft te wachten? Laten we eerlijk zijn, we weten allemaal eigenlijk wel dat we niet zo lang moeten wachten, maar toch wachten de meesten van ons tot het te laat is. En dat is dom, want als we te lang wachten, kost het je meer tijd en geld. Maak je die reservering in je favoriete restaurant op het allerlaatste moment, met het risico dat er geen plaats meer is? Zou je te lang wachten om die zakelijke deal te sluiten die je mogelijk nieuwe zaken zou opleveren of je een promotie zou geven? Ik dacht het niet.

We moeten elk probleem voor zijn! Alleen dan worden we succesvol.

Net als in het bedrijfsleven heb je deze 3 sleutels tot succes in het leven nodig, organisatie, vastberadenheid en veerkracht. En chiropractie is een groot voordeel voor elk daarvan! 

 

Hoeveel tijd zou het je besparen als je precies wist wat en wanneer je iets moest doen, organisatie scheelt een hoop stress en tijd die je kwijt bent aan iets bedenken krijg je niet meer terug. Gelukkig nemen je chiropractische afspraken niet veel van je tijd in beslag, waardoor het supermakkelijk te combineren is met het rijden van of naar je werk, of wanneer je toch al naar de winkel moet.

trc afbeelding blog organisation succes
trc afbeelding blog eating healthy

Vastberaden zijn kan soms moeilijk zijn, dat begrijpen we. Door een plan te hebben en je eraan te houden, door vastbesloten te zijn en te weten waarom je iets doet is de sleutel! Door elke dag gezond te eten en te zorgen voor voldoende beweging gedurende de dag, zorgt je ervoor dat je gezond blijft. Net zoals door je aan je chiropractische afspraken te houden ervoor zorgt dat je zenuwstelsel vrij is van subluxaties. Zo kan je optimaal functioneren en omgaan met alles wat op je pad komt. Zodat jij een gezonder, gelukkiger en meer voldaan leven kunt leiden!

Het leven kan stressvol en vol verrassingen zijn. Veerkrachtig zijn betekent dat je in staat bent om snel terug te komen van moeilijke dingen. Veerkrachtige mensen zijn in staat moeilijke tijden te doorstaan, ervan te leren en sterker en bekwamer te worden. Als we veerkrachtig zijn, kunnen we ons beter aanpassen aan alles wat we tegenkomen. “Je chiropractische correcties hebben een grote invloed op je immuunsysteem, door je afspraken na te komen help je je lichaam veerkrachtiger te worden.” zegt Annika, de chiropractisch adviseur bij The Right Chiro.

 

Zoals je ziet zijn deze 3 van de sleutels tot succes even belangrijk in zowel het bedrijfsleven als in de gezondheid. Hoe gezonder jij bent, hoe betere keuzes je kunt maken in het bedrijfsleven en in het leven. Waardoor jij, je familie en het bedrijf in het algemeen succesvoller zijn.

 

Heb je nog geen chiropractor? Bel ons om te zien hoe wij jou kunnen helpen om succesvoller, gezonder, gelukkiger en meer voldaan te zijn.

Je voelt je gefrustreerd en ongelukkig met je gezondheid, met steeds dezelfde pijn die telkens weer terugkomt, waardoor je je gevangen voelt zonder een manier om te genezen! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg aan, we maken een op maat gemaakt zorgplan en adviseren je over goede gezondheidsgewoonten. We brengen je weer in contact met het vermogen van je eigen lichaam om te genezen, zodat je een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.