Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Whiplash Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Ervaart u de gevolgen van een whiplash in Tilburg?

Een whiplash wordt meestal geassocieerd met een kop/staartbotsing, waarbij uw hoofd door de klap naar achteren en voren wordt geslingerd. Uw nekspieren en zenuwen lopen hierdoor lichte tot ernstige schade op en u kunt hierdoor diverse klachten krijgen die zeer langdurig aan kunnen houden. Met een whiplash kunt u klachten krijgen, zoals hoofdpijn, migraine en nek- en schouderpijn. Ook uitstraling van pijn naar de armen en de rug is mogelijk. Het meest verraderlijke bij een whiplash, is dat u na een ongeval misschien geen klachten heeft, maar dat dit wel kan na enkele dagen, weken of zelfs maanden. Wilt u van een whiplash in Tilburg af? Dan moet u op zoek naar een goede behandeling. 

Met whiplash klachten in Tilburg naar een Chiropractor

Vaak komen mensen met een whiplash bij de fysiotherapeut terecht. Hier kan zeker een goede behandeling gegeven worden, maar extra ondersteuning door middel van chiropractie kan zeker geen kwaad. Sterker nog, chiropractie is een zeer geschikte behandeling voor een whiplash. De chiropractor houdt zich bezig met correcties in de wervelkolom en het zenuwstelsel en dit is nauw verbonden met een whiplash en de genoemde klachten. 

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Maar met whiplash klachten in Tilburg een afspraak met The Right Chiro

Heeft u een whiplash opgelopen en woont u in Tilburg of omgeving? Maak dan een afspraak met The Right Chiro. Onze deskundige en ervaren Chiropractors kunnen u behandelen en whiplash klachten verminderen. Omdat een whiplash lang aan kan houden, raden wij u zeker onze behandeling aan, u zult veel eerder genezen. 

Wanneer u wenst, kunt u direct via onze website een afspraak met ons maken. U mag uiteraard ook telefonisch, per Whatsapp of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie over onze behandelmethode. 

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.