Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Schouderpijn Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Hoe is schouderpijn in Tilburg te bestrijden?

Er zijn veel mensen die rondlopen met schouderpijn in Tilburg. De meeste mensen zullen hiervoor geen arts bezoeken, tenzij de schouderpijn toeneemt of langdurig aanhoudt. Niet altijd is een duidelijke oorzaak aan te wijzen, dus het kan zijn dat u lange tijd met schouderpijn in Tilburg rondloopt, zonder dat er een diagnose gesteld is. Anderzijds kunnen er ook duidelijke oorzaken zijn van schouderpijn. Zo zijn de schouders een gevoelige plek voor spanning en stress. Door spanning kan de schouder vast komen te zitten. Ook een verkeerde lichaamshouding, bijvoorbeeld door langdurig in dezelfde houding te zitten, kan een oorzaak zijn. Er kan ook schouderpijn ontstaan door een ontsteking of slijtage.  

Hoe kan pijn in de schouder in Tilburg met chiropractie behandeld worden?

Of u nu duidelijk weet wat de oorzaak is of dat u al lange tijd zonder duidelijk oorzaak met pijn in de schouder in Tilburg rondloopt, u kunt altijd terecht bij een chiropractor. Zelfs als u onder behandeling van een arts of fysiotherapeut staat, is het mogelijk om toch een afspraak in te plannen met een chiropractor. Een chiropractor houdt zich bezig met het opsporen en corrigeren van blokkade in de wervelkolom en zenuwstelsel. 

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Kom met schouderpijn in Tilburg naar The Right Chiro

Als u in Tilburg of omgeving woont en last heeft van schouderpijn, maakt u dan eens een afspraak met The Right Chiro. Onze chiropractors kunnen u zeker helpen om schouderpijn in Tilburg te verminderen of te laten verdwijnen. 

Na een intake gesprek met een uitgebreid onderzoek en een scan, stellen wij een persoonlijk behandelplan op, zodat u snel van uw schouderpijn verlost bent. Wilt u en afspraak maken? Dit kan rechtstreeks via onze website of neem contact met ons op als u meer wilt weten over chiropractie. 

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.