Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Rug en nekcentrum Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Kom met klachten naar het rug- en nekcentrum in Tilburg

Rugklachten kunnen iemands leven behoorlijk zwaar maken. Of u nu last heeft van lichte of zware rugklachten, dit zal altijd voor een verminderde mobiliteit zorgen. In het meest ernstige geval kunt u helemaal niets meer is een normaal werkzaam en sociaal leven niet meer mogelijk. Rugklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Vaak is dit overbelasting, maar er zijn ook andere medische redenen te noemen, zoals een hernia, spit of ischias. Nauw verbonden met rugpijn, zijn nek- en schouderklachten of pijnlijke armen. Als u in het medische circuit niet verder geholpen kunt worden of u wilt aan andere optie proberen, maak dan eens een afspraak met The Right Chiro. Als rug- en nekcentrum, kunnen wij ongetwijfeld een oplossing vinden.  

Op welke wijze kan The Right Chiro u helpen bij rugpijn?

The Right Chiro kan als rugcentrum in Tilburg helpen bij rugpijn. Dit doen wij met een chiropractie behandeling. Uiteraard beginnen wij hier niet zomaar aan. Wij hebben een uitgebreide intake met u en met diverse onderzoeken om een diagnose vast te stellen, of wij u met chiropractie verder kunnen helpen en met hoeveel behandelingen. 

 
(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Ook u kunt een afspraak maken met The Right Chiro

Kampt u al langere tijd met rugpijn en bezoekt u hiervoor geen dokter meer omdat het chronisch is? Als u nog geen chiropractie heeft geprobeerd, dan wordt het nu misschien tijd? U heeft immers niets meer te verliezen. Wanneer blijkt dat u baat heeft bij chiropractie, dan kunt u ook na vele jaren alsnog van uw rugpijn verlost zijn. 

Maak daarom een afspraak met het deskundige team van The Right Chiro en kom snel van uw rug- en nekklachten af. 

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.