Ongemakken bij thuis- of kantoorwerk

Deel dit bericht

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin

Bij de meeste banen van tegenwoordig sta of zit je voor een lange tijd in dezelfde houding, of je nu thuis of op kantoor werkt. Wanneer je niet weet hoe je dit goed moet doen, veroorzaakt dit ongemak door de extra stress die je wervelkolom en zenuwstelsel moeten doorstaan. 


Uit onderzoek is gebleken dat als je langer dan 30 minuten zit of staat zonder te bewegen, de spieren uit beginnen te schakelen. Dit zorgt ervoor dat je meer kans hebt om achterover te leunen, hoofdpijn, lage rugpijn of nekpijn kan krijgen. Dit is alleen maar erger geworden sinds er meer thuis gewerkt wordt. “Je lichaam is niet gemaakt om zo lang stil te zitten”, legt Annika, de chiropractisch adviseur bij The Right Chiro, uit. Als je langer dan 30 minuten in één houding zit of blijft zitten, wordt de stress te veel voor je wervelkolom. 


Je lichaam is gemaakt om te bewegen, beweging is een belangrijk onderdeel van de goede werking en gezondheid van je lichaam. Hier zijn eenvoudige tips die je kan volgen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je werk- of thuiskantoor haalt.

Wanneer je achter een bureau zit of staat:

trc afbeelding blog werken houding staan
trc afbeelding blog werken zitten houding

Wanneer je zit:

“Als je de beste instelling op je werk hebt, ondersteun je niet alleen je gezondheid, maar ook je productiviteit en je inkomen!”, zegt Justin, een van de chiropractors bij The Right Chiro. Stel je voor dat je een tevreden baas hebt, kans op promotie en een hoger inkomen. 


Als je te lang in een slechte houding zit of staat, leidt dit tot meer stress in je wervelkolom en zenuwstelsel, wat leidt tot nog meer ongemak in je rug en gezondheid. De vraag die we het meest gesteld krijgen bij The Right Chiro is: “Hoe moet ik zitten zodat mijn rug geen pijn doet?” 

Volg de bovenstaande stappen om het werk en leven te krijgen dat je verdient, zowel thuis als op kantoor.

Bij The Right Chiro begrijpen we dat u gefrustreerd en teleurgesteld bent met uw huidige gezondheidstoestand, omdat we de overweldiging zien in het maken van de beste keuzes voor uw gezondheid en een gebrek aan vertrouwen in het vermogen van uw lichaam om te genezen. Wij bieden chiropractische gezinszorg en gezondheidsvoorlichting, waardoor u duidelijkheid krijgt in het maken van de juiste keuzes en wij u weer in contact brengen met uw vermogen om te genezen. Wij willen u helpen het beste in u naar boven te halen, want u verdient een leven vrij van ongemak en onzekerheid.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Meer over jouw Right Chiropractic team

Meer info over chiropractie

Frequently Asked Questions

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.