Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Nekklachten Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Kunt u van nekklachten in Tilburg af komen?

Nekklachten kunnen zich op verschillende manieren manifesteren. Vaak gaat dit gepaard met pijn in andere onderdelen, zoals schouderpijn, rugpijn en uitstraling van de pijn naar de armen en handen. Nekklachten dient u serieus te nemen. Als nekklachten verergeren, heeft dit namelijk grote invloed op uw mobiliteit en op andere lichaamsdelen. Nekklachten kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals een verkeerde houding, een ongeval of spanning en stress. In sommige gevallen kunnen ook artsen u niet voldoende helpen en blijft u met nekklachten rondlopen. Dit hoeft niet. Voor nekklachten in Tilburg, kunt u altijd eens een afspraak maken met The Right Chiro 

Wat kan chiropractie voor klachten aan de nek in Tilburg betekenen?

Misschien dat u voor uw nekklachten als eens onder behandeling heeft gestaan van een specialist of dat u hiervoor fysiotherapie heeft gehad? Als dit alles niet of onvoldoende heeft geholpen, probeer dan eens of chiropractie kan helpen. Een chiropractor houdt zich bezig met de behandeling en correctie van de wervelkolom en het zenuwstelsel. Een correctie staat ook wel eens bekend als ´kraken´ en dit zal zeker een vorm van verlichting van pijn geven of zelfs volledige genezing. 

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Kom voor nekklachten in Tilburg naar The Right Chiro

Nekklachten in Tilburg kunnen heel goed met chiropractie worden behandeld. Maakt u hiervoor een afspraak bij The Right Chiro. U weet dan zeker dat u te maken krijgt met ervaren en goed opgeleide chiropractors. Tijdens een intensieve intake, doen wij diverse onderzoeken, zodat we een goede diagnose kunnen stellen en de wijze van behandeling bepalen. 

Onze behandeling is erop gericht dat uw pijn minder wordt of verdwijnt, maar ook om nekklachten in de toekomst te voorkomen. Op onze website kunt u direct een afspraak maken voor een intake of neem eerst contact met ons op als u meer over onze dienstverlening wilt weten. 

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.