Is uw auto in een betere staat dan u?

Deel dit bericht

Picture of Annika

Annika

Hoi ik ben Annika en Ik ben de chiropractische adviseur bij the right chiro.

Ik ben dit werk gaan doen na zelf jaren rond gesukkeld te hebben met een aantal gezondheidsklachten, waarbij vele doktoren zeiden dat ik er maar mee moest leren leven.. Zoals waarschijnlijk jij had ik veel verschillende therapieën geprobeerd, en uiteindelijk en gelukkig bij chiropractie terecht gekomen.

Dus nu wil ik jou helpen om de juiste weg terug naar jou beste gezondheid te vinden door middle van chiropractie.

Picture of Annika

Annika

Hoi ik ben Annika en Ik ben de chiropractische adviseur bij the right chiro.

Ik ben dit werk gaan doen na zelf jaren rond gesukkeld te hebben met een aantal gezondheidsklachten, waarbij vele doktoren zeiden dat ik er maar mee moest leren leven.. Zoals waarschijnlijk jij had ik veel verschillende therapieën geprobeerd, en uiteindelijk en gelukkig bij chiropractie terecht gekomen.

Dus nu wil ik jou helpen om de juiste weg terug naar jou beste gezondheid te vinden door middle van chiropractie.

Lees meer over Annika

Is u ooit opgevallen dat de meeste mensen heel goed voor hun auto zorgen? Zorgt u net zo goed voor uw lichaam als voor uw auto? Ik durf te wedden van niet, zoals veel mensen.  Ik vind het verbazingwekkend dat zoveel mensen met wie ik in de loop der jaren gesproken heb, dezelfde instelling hebben: mijn auto komt op de eerste plaats.

“Het doet me altijd pijn om te denken aan alle gesprekken die ik heb gehad met cliënten die me vertellen: ik heb al jaren dit probleem in mijn nek, rug en schouders! Vooral als ze zeggen dat de pijn normaal is geworden.” Zegt Annika, uw chiropractisch adviseur bij The Right Chiro.


Als u denkt aan uw auto en dat het motorlampje gaat branden, wacht u dan tot uw auto het niet meer doet om het te laten nakijken? Of wat als u iedere keer dat u uw auto wilt gebruiken, een uur moet wachten voordat die werkt. Daar zou u geen tijd voor hebben, u zou hem zo snel mogelijk laten nakijken door een monteur!

trc afbeelding blog dashboard auto

“Ik ben al een ruime tijd chiropractor en gedurende mijn professionele carrière heb ik altijd geprobeerd mijn cliënten en leden van onze gemeenschap voor te lichten over het belang van regelmatige chiropractische check-ups” zegt Justin, uw chiropractor bij The Right Chiro. Ik heb vele lange gesprekken gehad met potentiële cliënten in de praktijk die me vertelden dat chiropractische zorg veel te duur voor hen was. Deze mensen vertelden me dat ze geld probeerden te sparen om grote verbeteringen aan hun huis of auto te kunnen doen. Als Nederlanders net zoveel tijd zouden besteden aan het verzorgen van hun lichaam als aan het verzorgen van hun auto’s, dan zouden we een veel gezondere samenleving hebben. 


Het is de absolute realiteit… Nederlanders zijn fanatiek als het op auto-onderhoud aankomt… Vorige week nog, stond ik twee uur in de rij om de olie van mijn eigen auto te laten verversen… Ik doe regelmatig onderhoud aan mijn auto omdat ik besef dat mijn auto een duur stuk gereedschap is en ik nog vele jaren van mijn investeringen wil profiteren. Stelt u zich eens voor dat u op dezelfde manier voor uw lichaam zorgt. Stel u voor dat er een rij mensen voor de sportschool of de ekoplaza staat te wachten omdat iedereen zijn gezondheid wil ondersteunen. Stel dat u een keer per maand naar uw chiropractor gaat (bij The Right Chiro natuurlijk 😉 ), niet alleen om de functie van uw wervelkolom en zenuwstelsel te verbeteren maar ook om die te behouden. Waarom ziet dit beeld er goed uit? Omdat u tijd en geld investeert in het enige bezit dat u echt niet kunt vervangen, uw lichaam.

trc afbeelding blog hardlopen loopband sportschool

Dus waarom zet u uw auto boven uw lichaam en gezondheid?  Waarom besteedt u niet evenveel tijd aan het regelmatig onderhouden van uw eigen lichaam? Zonder uw gezondheid en uw vermogen om te genezen verliest u alles. U zult uw auto of fiets dan ook niet zo veel meer kunnen gebruiken. 


Chiropractische zorg is een zeer kosteneffectieve manier om de algehele gezondheid van een persoon te verbeteren. Geef uzelf de tijd om uw eigen lichaam te verbeteren. Onthoud dat uw gezondheid van vitaal belang is voor de kwaliteit van uw leven, en dat chiropractie u kan helpen daar weer contact mee te maken en de kwaliteit van uw gezondheid en leven te verbeteren. Het enige wat u hoeft te doen is vandaag nog een afspraak met ons te maken, klik op de knop hieronder, en wij zullen u helpen weer contact te maken met uw vermogen om te genezen.

U voelt zich gefrustreerd en ongelukkig met uw gezondheid, met dezelfde pijn die steeds weer terugkomt, waardoor u zich gevangen voelt met geen mogelijkheid om te genezen ! Bij The Right Chiro bieden we deskundige chiropractische zorg, we stellen een op maat gemaakt zorgplan voor u op en adviseren u over goede gewoontes op het gebied van gezondheid. We brengen u weer in contact met het vermogen van uw eigen lichaam om te genezen, zodat u een gezond, gelukkig en voldaan leven kunt leiden.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.