Hoe weet u of uw baby stress ervaart?

Deel dit bericht

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheid beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheid beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin

Het is altijd moeilijk met baby’s die minder dan een jaar oud zijn. Ze kunnen niet op een andere manier communiceren dan door de emotionele uitbarstingen, huilen. Dit veroorzaakt stress voor u en voor de kleine, maar waarom huilt hij/zij? Hoe weet u wat de oorzaak is? Wat voor stress kan uw kleintje echt hebben? 

 

De reis door het geboortekanaal en het geboorteproces veroorzaken veel stress en druk op uw lichaam en dat van uw baby (vooral op het hoofd en nek). Dit wordt nog versterkt door kunstmatige ingrepen, van een ruggenprik tot vacuüm en tang, en vooral bij keizersnee. Onderzoek toont aan dat baby’s met enige hulp van buitenaf rond het geboorteproces een grotere kans hebben op geboortetrauma’s.

decrease stress

 

Na de bevalling houdt de stress niet op. Uw baby maakt een dramatische groei en ontwikkeling door in het eerste jaar van het leven. Hij/zij leert zitten, kruipen, staan, lopen en praten. Als er tijdens de geboorte een trauma is geweest, kan dit de goede ontwikkeling van al deze mijlpalen belemmeren; en met het leren zitten, staan en lopen maakt het lichaam maar liefst 2500 valpartijen mee, wat natuurlijk extra stress veroorzaakt.

Laten we eens kijken naar de meest voorkomende redenen waarom uw baby stress ervaart en ongecontroleerd huilt:

  1.  Geboorte- en/of post geboortetrauma
  2.  Scheefgroei van het hoofd
  3.  Voedsel- en allergieproblemen
  4.  Terugkerende oorontstekingen
  5.  Moeite met latching en voeden
  6.  Moeite met slapen
  7.  Verzwakt immuunsysteem
  8.  Voorkeur voor één lichaams- of hoofdhouding
  9.  Spijsverteringsproblemen
  10.  Koliek- en reflux problemen
crying baby

Uit een studie van 1500 pasgeborenen tussen 24 uur en 5 dagen bleek dat bij 95% van hen de wervelkolom op de een of andere manier niet goed functioneerde. Een veel voorkomende oorzaak van de bovenstaande problemen. 

 

“De hersenen van uw baby verdubbelen zich in de eerste 12 maanden van zijn leven, en de rest van het zenuwstelsel ontwikkelt zich in een vergelijkbaar tempo terwijl het leert zich te coördineren met zijn nieuwe omgeving,” zegt The Urban Child Institute. Chiropractische zorg voedt en versterkt het zenuwstelsel door ervoor te zorgen dat de wervelkolom van uw kleintje in topvorm is. Dit leidt ertoe dat uw baby een grotere kans heeft om gelukkiger en gezonder te zijn tijdens deze cruciale fases van groei en ontwikkeling.

 

nutrition

 

“Hoe kunt u de groei van uw kind ondersteunen?” Laat ze kort na de geboorte controleren en zo nodig corrigeren door een chiropractor. Het is verstandig om ze regelmatig gedurende de hele kindertijd te laten controleren, zodat ze het voordeel hebben van een leven dat optimaal wordt ervaren. Boek vandaag nog een afspraak voor u en uw gezin, zodat wij u en uw gezin kunnen helpen het beste uit het leven te halen, een leven dat u verdient.

Bij The Right Chiro begrijpen we dat u gefrustreerd en teleurgesteld bent met uw huidige gezondheidstoestand, omdat we de overweldiging zien in het maken van de beste keuzes voor uw gezondheid en een gebrek aan vertrouwen in het vermogen van uw lichaam om te genezen. Wij bieden chiropractische gezinszorg en gezondheidsvoorlichting, waardoor u duidelijkheid krijgt in het maken van de juiste keuzes en wij u weer in contact brengen met uw vermogen om te genezen. Wij willen u helpen het beste in u naar boven te halen, want u verdient een leven vrij van ongemak en onzekerheid.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Meer over jouw Right Chiropractic team

Meer info over chiropractie

Frequently Asked Questions

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.