Hoe veilig is chiropractische zorg?

Deel dit bericht

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Picture of Justin

Justin

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt hoe weinig begeleiding er is als het aankomt op het behouden van gezondheid van u en uw familie. Wat mij drijft is, om mijn gemeenschap te begeleiden in het maken van belangrijke gezondheids beslissingen die zullen leiden tot een betere gezondheid en een beter leven voor u en uw gezin.

Lees meer over Justin
time, energy & money

Wanneer u begint te kijken naar opties om een gezondheidsprobleem te corrigeren of u gezondheid en de gezondheid van uw gezin te ondersteunen, wilt u altijd zeker zijn van twee dingen, toch?

1. Is deze optie veilig?

2. Is deze optie effectief? 

 

U wilt deze vragen beantwoord hebben omdat u niet uw kostbare tijd en energie of uw hard verdiende geld wilt verspillen door een behandeling te ondergaan die niet veilig is of niet effectief zal zijn in het bereiken van het doel om u en uw gezin gezonder te maken.

Is een chiropractische behandeling veilig? Ja – chiropractische behandeling is veilig. Chiropractoren behandelen al generaties lang patiënten en veel mensen hebben baat bij deze vorm van zorg. Als u een chiropractische behandeling overweegt als een manier om bepaalde gezondheidsproblemen in uw leven aan te pakken, laat u dan niet weerhouden om een afspraak te maken vanwege zorgen over de veiligheid van chiropractie.

safe

 

Er zijn risico’s verbonden aan elk type keuze of behandeling die u voor uw gezondheid kiest. Ook gewone medische procedures die als veilig worden beschouwd, brengen risico’s met zich mee. Het is belangrijk te onthouden dat, zoals bij alle keuzes in het leven, de keuzes die u maakt voor uw gezondheid uw verantwoordelijkheid zijn. Het is onze taak om u te laten zien hoe wij u kunnen helpen, en het is aan u om te beslissen of wij wel of niet bij u passen. Deze denkwijze geldt ook voor hulp bij gezondheidsproblemen, ondersteuning van uw gezondheid, een evenwichtig dieet, een goed slaapschema, een goede verzorging van uw gebit en zorg voor uw geest.

 

secure choice

Het andere belangrijke punt in dit hoofdstuk is dat u alleen zorg mag ontvangen van iemand die een vergunning heeft op het gebied waarnaar u op zoek bent. Uw risico’s zullen aanzienlijk toenemen als u een niet-gelicentieerde en ongetrainde beoefenaar toestaat om chiropractische aanpassingen op u uit te voeren. Onze chiropractoren zijn gelicentieerd en geregistreerd bij alle beroepsverenigingen die nodig zijn om in Nederland te werken:

– International Chiropractors Association (ICA)

– Nederlandse Chiropractische Federatie (DCF)

– Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC)

– Vektis (voor uw zorgverzekering) 

Gezondheidszorg moet op maat gemaakt zijn voor u. Er bestaat niet zoiets als een one-size-fits-all benadering, van welke gezondheidszorg dan ook. U zit in een andere fase van uw leven dan uw moeder, uw partner of uw kinderen. Een deel van de veiligheid van uw chiropractische zorg bij ons komt neer op het nauw samenwerken met uw chiropractor om uit te zoeken wat het juiste correctie plan zal zijn voor de resultaten die u wilt zien, zodat u weer het leven krijgt dat u verdient. 

 

Bij The Right Chiro zijn we er trots op dat we onze cliënten leren kennen en we werken hard om ervoor te zorgen dat ze de beste deskundige zorg en gezondheidsadvies krijgen om hen (u) te geven waar ze naar op zoek zijn, namelijk beter functioneren en een betere gezondheid. 

 

Wij moedigen alle vragen aan. Wij willen dat al onze cliënten, en iedereen zoals u die geïnteresseerd is in chiropractische zorg, zich zo prettig mogelijk voelen bij ons in de praktijk. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, welke correcties u gaat krijgen, hoe u voor de andere 3 pilaren van uw gezondheid moet zorgen (gezonder eten, bewegen en denken) of u heeft gewoon vragen over chiropractische zorg in het algemeen, stel ze dan gerust. We beantwoorden graag al uw vragen en als we het antwoord niet hebben, helpen we u het te vinden. Vergeet niet dat het uw lichaam is waar we het over hebben, en u heeft het recht om alles te begrijpen wat er gedaan wordt.

Bij The Right Chiro begrijpen we dat u gefrustreerd en teleurgesteld bent met uw huidige gezondheidstoestand, omdat we de overweldiging zien in het maken van de beste keuzes voor uw gezondheid en een gebrek aan vertrouwen in het vermogen van uw lichaam om te genezen. Wij bieden chiropractische gezinszorg en gezondheidsvoorlichting, waardoor u duidelijkheid krijgt in het maken van de juiste keuzes en wij u weer in contact brengen met uw vermogen om te genezen. Wij willen u helpen het beste in u naar boven te halen, want u verdient een leven vrij van ongemak en onzekerheid.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Meer over jouw Right Chiropractic team

Meer info over chiropractie

Frequently Asked Questions

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.