De gezondste manier om 2022 te beginnen!

Deel dit bericht

Picture of Annika

Annika

Ik ben dit werk gaan doen na zelf jaren rond gesukkeld te hebben met een aantal gezondheidsklachten, waarbij vele doktoren zeiden dat ik er maar mee moest leren leven. Zoals waarschijnlijk jij had ik veel verschillende therapieën geprobeerd, en uiteindelijk en gelukkig bij chiropractie terecht gekomen. Dus nu wil ik jou helpen om de juiste weg terug naar jou beste gezondheid te vinden door middle van chiropractie.

Picture of Annika

Annika

Ik ben dit werk gaan doen na zelf jaren rond gesukkeld te hebben met een aantal gezondheidsklachten, waarbij vele doktoren zeiden dat ik er maar mee moest leren leven. Zoals waarschijnlijk jij had ik veel verschillende therapieën geprobeerd, en uiteindelijk en gelukkig bij chiropractie terecht gekomen. Dus nu wil ik jou helpen om de juiste weg terug naar jou beste gezondheid te vinden door middle van chiropractie.

Lees meer over Annika

Eerst was het het laatste werk dat je nog even snel moest afronden en dan konden de feestdagen beginnen. En voor je het weet zijn de kerst- en nieuwjaarsvieringen gekomen en gegaan. Je hebt waarschijnlijk meer uitgegeven dan je kunt en meer gegeten en gedronken dan goed voor je is. Dus is het weer tijd voor goede voornemens en voor een strenge hand.

Je gaat weer aan het werk of studeren en probeert je aan je goede voornemens te houden. Zoals veel mensen neem je je voor om meer te bewegen, beter te eten en tijd vrij te maken voor jezelf en je gezin en vrienden. Dus het begon met gehaaste deadlines voor de vakantie, toen had je de stress van de vakantie en nu is er meer stress van het werk dat is achtergebleven en de druk om je aan je goede voornemens te houden.

 

new year

 

Naast de stress door je werk en alle feestdagen, zijn er ook voortdurend signalen uit je omgeving. De hele dag door krijg je allerlei berichten op je telefoon, computer of televisie. Allerlei informatie komt (gevraagd of ongevraagd!) van alle kanten en reclame in allerlei vormen kan jou en je keuzes beïnvloeden.

 Doorgaans wordt er gezegd:

advertising

Je staat voortdurend bloot aan keuzes en invloeden. Je bent druk bezig om bij te blijven met de laatste trends of de modernste gadgets. Dit alles kan nog meer stress veroorzaken waardoor je een ongezond leven gaat leiden. Dit zou iedereen stress bezorgen. Het ergste is dat we dit onszelf aandoen, en we zien hoe onze vrienden en familie dit elk jaar doen, en elke keer als er vakantie is. Het is een gewoonte die chronische stress veroorzaakt en je ervan weerhoudt het leven te leiden dat je wilt, het leven dat je verdient. 

check your list twice

Maar, weet je dat je echt niet alle stress uit je leven hoeft te verwijderen om gezond te zijn?

Het is niet de stress zelf die schade aanricht. Het is het niet kunnen aanpassen aan stress dat echt ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt. Een chiropractor corrigeert de scheefstand van de wervels. Dit verwijdert belemmeringen van je zenuwstelsel om zodoende goed te functioneren, je gezondheid en de manier waarop je je voelt te coördineren. Het stelt je in staat om je aan te passen aan hogere niveaus van stress, zodat je minder last hebt van stress.

“Als chiropractor heb ik voortdurend te maken met patiënten die problemen hebben om zich aan te passen aan bepaalde vormen van stress. Ik merk vaak dat dit te maken kan hebben met de relatie tussen hun wervelkolom en hun zenuwstelsel.” Zegt Justin (eigenaar en chiropractor van The Right Chiro). Dit komt veel vaker voor dan je denkt. Zeven van de tien mensen die je op straat tegenkomt, lopen waarschijnlijk rond met een slechte relatie tussen hun wervelkolom en zenuwstelsel, veroorzaakt door een botafwijking die we subluxaties noemen. Waarom is dat zo? Omdat deze scheefstanden vaak pijnloos zijn, maar de schade die ze na een paar jaar kunnen veroorzaken is alarmerend!

chiropractic

Chiropractors zijn zorgverleners die experts zijn in het opsporen en corrigeren van subluxaties en een slechte werking van de wervelkolom. Hierdoor verbetert de relatie tussen je wervelkolom en zenuwstelsel, waardoor jij optimaler kan functioneren en je je goed kunt aanpassen aan alle soorten stress. Het is onze missie dit jaar om iedereen te helpen zijn wervelkolom te laten controleren en indien nodig te laten corrigeren door een gekwalificeerde chiropractor! Dit zal zoveel ellende voorkomen! Als meer mensen een bezoek aan een chiropractor tot een goed voornemen voor het nieuwe jaar zouden maken (en het ook daadwerkelijk zouden doen!). Dan zouden minder mensen problemen hebben om zich aan te passen aan stress. Combineer dit doel met het goede voornemen om gezonder en wijzer te gaan leven en je bent op weg naar een “Gezond en Gelukkig Nieuwjaar”! Boek vandaag nog bij ons!

Bij The Right Chiro begrijpen we dat u gefrustreerd en teleurgesteld bent met uw huidige gezondheidstoestand, omdat we de overweldiging zien in het maken van de beste keuzes voor uw gezondheid en een gebrek aan vertrouwen in het vermogen van uw lichaam om te genezen. Wij bieden chiropractische gezinszorg en gezondheidsvoorlichting, waardoor u duidelijkheid krijgt in het maken van de juiste keuzes en wij u weer in contact brengen met uw vermogen om te genezen. Wij willen u helpen het beste in u naar boven te halen, want u verdient een leven vrij van ongemak en onzekerheid.

Boek vandaag nog bij The Right Chiro!

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Meer over jouw Right Chiropractic team

Meer info over chiropractie

Frequently Asked Questions

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.