Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Artrose Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Heeft u artrose en woont u in Tilburg?

Ieder mens die ouder wordt, krijgt te maken met aftakelingsprocessen. Dit is een volledig natuurlijk proces die overigens wel enigszins beïnvloed kan worden door aanpassing van levensstijl. Toch ontkomen de meeste mensen niet aan bepaalde klachten, zoals slijtage, ook wel artrose genoemd. Artrose gaat vaak samen met osteoporose (botontkalking). Bij iemand die aan artrose lijdt, wordt de kwaliteit van het kraakbeen minder of het kraakbeen verdwijnt zelfs helemaal. Het kraakbeen is juist een beschermende schokdemper tussen de gewrichten. U kunt zich voorstellen, dat als het kraakbeen minder wordt of verdwijnt, de gewrichten over elkaar schuren en dat dit pijnlijk is.  

Zijn artrose klachten in Tilburg te behandelen?

Helaas is artrose een onomkeerbaar proces. Er is niets om artrose tegen te houden. Dit houdt in dat de klachten, naarmate het kraakbeen verdwijnt, ook ernstiger worden. Hoewel een oudere meer risico loopt op artrose, kan artrose ook bij jongere mensen voorkomen. Omdat artrose niet te stoppen is, bestaat een behandeling vaak uit pijnbestrijding of het voorkomen van meer ernstige pijnklachten. 

(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden
0
Wat zeggen anderen over hoe ze zich van hun pijn verlost hebben?

Wat kan de chiropractor van The Right Chiro doen bij artrose in Tilburg?

Wanneer u een afspraak maakt met The Right Chiro, dan zal onze chiropractor eerst een uitgebreide intake met u hebben. Wij gaan dan bekijken in hoeverre de artrose gevorderd is. Helaas kunnen ook wij artrose niet genezen. Maar wij zetten met chiropractie wel vaak succesvol in op minder pijn, meer bewegingsvrijheid en een veel soepelere wervelkolom.

Het zou zomaar kunnen dat u na verloop van tijd nog maar weinig pijnklachten heeft. Wij raden u wel aan om periodiek terug te komen voor onderhoud, zodat u ook daadwerkelijk lange tijd geen of nauwelijks pijnklachten meer heeft. 

trc afbeelding22 justin&annika

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Hoe makkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Health Discovery” gesprek

Dit stelt ons in staat om uit te vinden wat uw belangrijkste gezondheidsprobleem is en hoe we u kunnen helpen dit op te lossen.

2. Ontvang een diepgaand en grondig onderzoek en scan van uw functie en gezondheid

Dit stelt u in staat de ware omvang van uw gezondheidsproblemen te zien. Pas als we echt zien, kunnen we echt overwinnen.

3. Ontvang een expert chiropractisch zorgplan om u weer te verbinden met uw vermogen om te genezen.

Dit persoonlijke plan zorgt ervoor dat je elke keer dat je komt in verbinding staat met je vermogen om te genezen en versnelt het momentum van genezing in je lichaam.

Wat zeggen klanten over ons?

trc logoprimair rgb transparant

Vestigingen

Rosmalen

Als je in of rond Rosmalen woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Tilburg

Als je in of rond Tilburg woont, klik dan op onderstaande knop om nu je afspraak te maken

Kies je ideale locatie, dag en tijd en we bellen je op om je weer in contact te brengen met je vermogen om te genezen, zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.