Gespecialiseerde en gepersonaliseerde chiropractische zorg

Heuppijn Tilburg

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren

Wilt u van heuppijn in Tilburg af?

Wanneer u last heeft van heuppijn in Tilburg, dan heeft dit direct invloed op uw bewegingsvrijheid. Met pijn in de heupen, is uw mobiliteit minder en soms heeft u zelfs hulpmiddelen, zoals een rollator nodig om u te verplaatsen. Heuppijn zien we veel bij oudere mensen. De oorzaak hiervan is artrose, oftewel slijtage van het kraakbeen. Als het kraakbeen verdwenen is, dan schuren de botten in de heup over elkaar heen en dit is pijnlijk. Juist het kraakbeen zorgt voor een soepele werking van het heupgewricht en vangt de schokken op. Daarnaast zijn er ook nog andere oorzaken van heuppijn, zoals een bekken- of heupinstabiliteit, ontsteking of een sportblessure.  

Pijn in de heup in Tilburg behandelen door een chiropractor

Het kan zijn dat u met pijn in de heup in de Tilburg naar een specialist gaat, maar ook dan is er afhankelijk van de oorzaak geen garantie op genezing. Als blijkt dat uw heuppijn door artrose ontstaat, dan kan hier weinig anders aan gedaan worden dan pijnbestrijding. Juist dan is het verstandig om een afspraak met The Right Chiro te maken. Wij zijn een praktijk voor chiropractie. Onze behandelingen gaan uit van het vinden en behandelen van blokkades of problemen in de wervelkolom en het zenuwstelsel. 

0
(en groeiend) tevreden klanten
0
uur studie om de beste kwaliteit van zorg en advies aan te bieden

Onderzoek

toont aan dat chiropractische zorg effectiever is, minder kost en meer cliënten heeft die tevreden zijn in vergelijking met andere zorgverleners als het gaat om hulp bij hoofdpijn, nek- of rugpijn

Heuppijn in Tilburg behandelen door The Right Chiro

Wat de oorzaak van uw heuppijn in Tilburg ook is, u kunt hiervoor altijd terecht bij The Right Chiro. Iedere vorm van heuppijn kan door middel van chiropractie worden behandeld, zodat u verlichting van pijnklachten zult ervaren of zelfs helemaal verlost zult zijn van heuppijn. 

Ook als u al jarenlang rondloop met heuppijn, is het toch mogelijk om door onze behandelingen enorme vooruitgang te boeken. Wilt u meer weten over onze behandelmethodes of wilt u direct een afspraak maken voor een intake? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

Ontvang een gepersonaliseerd zorgplan om uw gezondheid te verbeteren.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie

3. Krijg “Gemaakt voor u ” plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie