fbpx

Community

Zakelijke zorg

Wij willen teamleiders en CEO’s helpen het beste te halen uit hun meest kostbare en meest vitale bezit hun personeel. Als u een teamleider, HR manager of CEO bent en op zoek bent naar een manier om het beste uit uw personeel te halen, om niet alleen minder dure ziektedagen te zien maar ook om meer productiviteit uit uw personeel te halen met een glimlach op hun gezicht, dan willen wij u helpen.

De manier waarop het werkt is als volgt:

1. U boekt een GRATIS oriëntatiegesprek zodat wij wat meer informatie kunnen krijgen over uw organisatie en hoe wij kunnen helpen.

2. We boeken een eerste inzichtsafspraak waarbij we bij u op de werkvloer komen en beoordelen hoe we het beste kunnen helpen. We zullen het volgende bespreken:

3. We plannen de datum en het tijdstip om met uw personeel aan de slag te gaan. We zullen de benodigde formulieren voor uw personeel online invullen, evenals een e-mail en whatsapp-sjabloon om naar uw personeel te sturen om hun afspraken te boeken.

4. Wij zorgen voor een link voor uw personeel (deze link zal in de email of whatsapp staan) om hun tijden te boeken voor de intake en de aanpassingen.

5. We zullen een maandelijkse evaluatie met u hebben waar we u vragen om het aantal ziektedagen en het percentage productieve (indien mogelijk) te noteren, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw waarde toeneemt.

6. Tenslotte zullen wij in het pakket opnemen een myovision scan om de 2 maanden en een digitale houdingsanalyse om de 6 maanden zodat wij de vooruitgang van uw personeel op die manier kunnen monitoren. Dit zal 10 minuten extra kosten, en er zal een extra formulier worden verstrekt dat zij online kunnen invullen.

Wij kunnen niet wachten om zaken met u te doen.
Vergeet niet op de knop hieronder te klikken of stuur ons een whatsapp om het proces te starten.

Kijk hoe gemakkelijk het is om met ons te werken!

1. Boek een “Gezondheid” gesprek
2. Ontvang een diepgaand onderzoek en scan van uw gezondheid en functie
3. Krijg een op maat gemaakt plan zodat u de best mogelijke resultaten kunt behalen en het beste in u naar boven kunt halen.

Iets anders wat je zou willen weten?

Stuur Whatsapp bericht

Over jouw Right Chiropractic Team

Meer info over chiropractie

Frequently asked questions

Lees artikelen over chiropractie